Boxmadras på 160x200 cm

Her på siden finder du kvalitetsbetonede boxmadrasser i størrelsen 160x200 cm. Find bl.a. modeller i sort eller hvid, der kan bestilles med eller uden ben. Det er også muligt at bestille et boxmadrassæt med topmadras og ben i stål eller træ.

Sov godt på en boxmadras på 160x200 cm

Det er vigtigt at sove godt, så du fungerer ordentlig om dagen. Søvn er nemlig essentielt for dit velbefindende, og det vil vi hjælpe med på føtex.dk. Derfor kan du finde din komfortable boxmadras, der måler 160x200 cm her på siden. Vi har et stort udvalg af senge, herunder forskellige former for boxmadrasser. Find blandt andet følgende typer af boxmadrasser i denne størrelse:

  • Vælg mellem forskellige typer af sengeben

  • Vælg mellem varierende nuancer - herunder sort, grå og hvid

  • Vælg mellem forskellige prisklasser

Vælger du en classic boxmadras, får du en rigtig fornuftig madras til en endnu bedre pris. Vælger du derimod prestige, bringer du lækker luksus ind i soveværelset, hvor der ikke er sparet på noget. Vælg også mellem sengeben i naturtræ, hvidt træ eller stål til din seng, alt efter hvad der falder bedst i din smag.

Find din nye 160x200 boxmadras på føtex.dk

Det udvalg, vi fører af boxmadrasser på 160x200 cm, byder på smarte boxmadrassæt. Det betyder, at der både følger sengeben og topmadras med. På den måde skal du blot vælge det rigtige sæt, der opfylder dine behov. Vil du lære mere omkring de forskellige topmadrasser, kan du med fordel læse vores spændende guide. Så er du godt på vej til at sove som en drøm på din nye boxmadras.

Denne størrelse boxmadras egner sig især godt til soveværelset eller måske teenage soveværelset. Du kan med fordel også sætte den i gæsteværelset, hvor dine overnattende gæster kan sove dejligt. Med 160 cm har du nemlig god plads til at brede dig eller dele halvdelen med din partner. Kræver du ekstra centimeter, kan du opgradere til en dobbeltseng. Husk at du som altid får ubegrænset returret, når du handler møbler online på føtex.dk.