Boxmadras på 180x200 cm

Indret dit soveværelse med en klassisk og minimalistisk boxmadras. Her på siden finder du et skarpt udvalg af boxmadrasser i størrelsen 180x120 cm til gode priser. Find også den komplette pakke med boxmadrassæt med tilhørende topmadras og ben. 

Drøm sødt på en dejlig bred 180x200 boxmadras

Hvis pladsen tillader det i soveværelset, vil du ikke fortryde at bruge dine penge på en boxmadras på 180x200 cm i rigtig god kvalitet. Denne størrelse svarer til en dobbeltseng og giver i den grad plads til at brede sig på alle led. Og vælger du en boxmadras fra føtex.dk, får du en meget klassisk seng med funktionelt design til en rigtig god pris. Det er nemlig vigtigt, at du får en boxmadras, der opfylder dine behov for en god nattesøvn uden at vælte budgettet.

Et stort udvalg af boxmadrasser på 180x200 cm

På føtex.dk har vi et stort udvalg af boxmadrasser og her på siden finder du vores spændende udvalg af boxmadrasser på 180x200 cm, herunder blandt andet:

  • Boxmadrassæt, hvor der hører en topmadras og sengeben til

  • Simple boxmadrasser uden ekstra tilbehør

  • Madrasser i forskellige nuancer og med forskellige typer af ben

  • Vælg desuden mellem varierende kvaliteter og pris

En boxmadras kan ikke bruges alene, da den ofte kan være for hård og bastant at ligge direkte på. Det vil heller ikke være behageligt for din krop. Derfor skal du bruge en god topmadras. Her kan du med fordel vælge et boxmadrassæt, der er der nemlig sørget for alt. Vælger du derimod selv din topmadras og sengeben, bør du også tilføje madrasklemmer til kurven, som holder de to boxmadrasser sammen.

Køb en ny boxmadras på 180x200 cm på føtex.dk

Vælger du en boxmadras fra føtex.dk, gør du et sikkert og godt valg. Det er nemlig en rigtig fornuftig seng, hvor du kan sove sødt natten lang. Og med den rette topmadras oven på din boxmadras får du en komfortabel overflade, som bidrager til en god sovekomfort. Er du på udkig efter andre typer senge, har vi også et stort udvalg på føtex.dk. Vælg blandt andet senge med smart opbevaring. Gør dit køb online på føtex.dk - hurtigt, nemt og trygt.