Få masser af plads med en kontinentalseng på 180x200 cm

Når du skal finde din næste seng til soveværelset, er en kontinentalseng altid et sikkert valg. Her kombineres komfort og velvære i én seng, hvor du kommer til at sove fantastisk. Vælg din kontinentalseng på 180x200 cm blandt vores udvalg herunder i dag og bestil nemt med hurtig levering direkte hjem til i dig.

Læg dig til rette på en bred 180x200 kontinentalseng

En kontinentalseng forener moderne design og komfort, som bidrager til en god nattesøvn. Og vælger du én, som måler 180x200 cm, kan det ikke blive bedre. Her er nemlig god plads til at brede sig alene eller sammen med din partner. Men hvad gør egentlig en kontinentalseng så fantastisk?

Du kan altså roligt lægge dig godt til rette på din nye kontinentalseng på 180x200 cm. Denne komfortable seng lokker nemlig med en behagelig og afslappende søvn, da de forskellige lag bidrager med hver sin funktion i jagten på den gode søvn.

Sov helt uforstyrret på en kontinentalseng på 180x200 cm

En anden klar fordel med denne størrelse kontinentalseng på 180x200 cm, hvis I ligger to i sengen, er de to separate boxmadrasser, som de fleste af vores modeller består af. De to seperate madrasser bidrager nemlig til, at du ikke i lige så høj grad vil være bemærket af din partners urolige bevægelser om natten. Du opnår således en mere uforstyrret søvn, uden at være mærket af en irriterende revne mellem de to madrasser, da der stadig er en fælles springmadras samt topmadras. 

Få komfort i topklasse med en 180x200 kontinentalseng

Det, der gør en kontinentalseng speciel, er altså den førnævnte opbygning, der sørger for komfort i topklasse - og så ser en kontinentalseng også bare rigtig godt ud i indretningen. En kontinentalseng på 180x200 cm giver nemlig et flot look til soveværelset. Og vælger du en seng med sengegavl, sættes prikken over i’et.

Denne model et sikkert valg, hvis du er i tvivl om, hvilken seng du skal vælge til dit soveværelse. Heldigvis har vi også en informativ guide til at hjælpe dig nærmere dit endelige valg af sengetype til dit soveværelse. Hvis du ikke har plads til en 180x200 cm seng, skal du ikke fortvivle. Vi har nemlig også et bredt udvalg af kontinentalsenge på 140x200 cm, som er ideelle til det lidt mindre soveværelse.