Kontinentalseng 180x200 cm - plads til at brede sig

Når du skal finde din næste seng til soveværelset, er en kontinentalseng altid et sikkert valg. Her kombineres komfort og velvære i én seng, hvor du kommer til at sove fantastisk. Vælg din kontinentalseng på 180x200 cm blandt vores udvalg herunder i dag - og husk du får fri fragt ved køb over 1.000 kr på føtex.dk.

Læg dig til rette på en kontinentalseng på 180x200 cm

En kontinentalseng forener moderne design og komfort, som bidrager til en god nattesøvn. Og vælger du én, som måler 180x200 cm, kan det ikke blive bedre. Her er nemlig god plads til at brede sig alene eller sammen med din partner. Men hvad gør egentlig en kontinentalseng så fantastisk?
 

 

Du kan altså roligt lægge dig godt til rette på din nye kontinentalseng på 180x200 cm. Den komfortable seng lokker nemlig med en behagelig og afslappende søvn, da de forskellige lag bidrager med hver sin funktion i jagten på den gode søvn.
 

Sov godt og roligt om natten med din partner 

En anden klar fordel med denne størrelse kontinentalseng på 180x200 cm, hvis I ligger to i sengen, er de to separate boxmadrasser, som de fleste af vores modeller består af. De to seperate madrasser bidrager nemlig til, at du ikke i lige så høj grad vil være bemærket af din partners urolige bevægelser om natten. Du opnår således en mere uforstyrret søvn, uden at være mærket af en irriterende revne mellem de to madrasser, da der stadig er en fælles springmadras samt topmadras. 
 

Sov godt i din nye seng

Det, der gør en kontinentalseng speciel, er altså den førnævnte opbygning, der sørger for komfort i topklasse - og så ser en kontinentalseng også bare rigtig godt ud i indretningen.En kontinentalseng på 180x200 cm giver nemlig et flot look til soveværelset. Og vælger du en seng med sengegavl, sættes prikken over i’et.  Derfor er denne model et sikkert valg, hvis du er i tvivl om, hvilken seng du skal vælge til dit soveværelse. Heldigvis har vi også en informativ guide til at hjælpe dig nærmere dit endelige valg, som skal hjem i dit soveværelse og være.

Hvis du ikke har plads til en 180x200 cm seng, skal du ikke fortvivle. Vi har nemlig også et bredt udvalg af kontinentalsenge, der måler 140x200 cm, som er ideelt til det mindre soveværelse.