Topmadrasser 180x200

Med en topmadras i størrelsen 180x200 cm kan du gøre din dobbeltseng endnu mere behagelig at sove i. På føtex.dk har vi et stort udvalg af topmadrasser i forskellige materialer og med forskellige gode egenskaber. 

Få en god søvn med en topmadras på 180x200 cm

Mange betragter blot en topmadras som et ekstra beskyttende lag, der skal sikre, at madrassen ikke bliver plettet og nusset. Men en topmadras er meget mere end det! Vælger du en model i en god kvalitet, vil den nemlig kunne øge din sengs komfort i betydelig grad. Hvis du går op i at sove godt, er det altså en lækker topmadras, du skal have fat i.
 

Tre grunde til at købe en topmadras 180x200

  • Øger din sengs komfort markant
  • Giver bedre støtte til din krop
  • Beskytter din madras mod snavs

Vil du gerne optimere din nattesøvn? Så kan vi også anbefale, at du investerer i nogle gode mørklægningsgardiner til soveværelset. Undersøgelser peger nemlig på, at vi sover endnu bedre og dybere i mørke rum. Bryder du dig ikke om fuldstændigt mørke, kan du i stedet vælge nogle pæne plisségardiner
 

Hvilken topmadras skal jeg købe?

Er du på udkig efter en topmadras i størrelsen 180x200 cm til din dobbeltseng, men ved ikke nøjagtigt, hvilken variant det skal være? Så bør du først og fremmest overveje, hvilket materiale den skal være i.

  • Memory-skum: Dette er et materiale, som former sig fuldstændig efter din krops konturer. På den måde er du sikker på, at madrassen altid vil støtte din krop på de steder, der er brug for det, så du får en optimal liggestilling. Memory-skum er ideelt til ældre og til folk med rygproblemer.
  • Latex: En topmadras i latex giver god støtte og komfort i løbet af natten. Latexmaterialet er desuden både fugttransporterende og selvventilerende, hvilket sikrer, at madrassen forbliver frisk og tør. For allergikere er latex det perfekte valg, da bakterier og støvmider ikke trives i materialet.
  • Purskum: Er du på udkig efter en billig løsning, og har du ikke brug for en topmadras med helt særlige egenskaber, så kan du vælge at gå efter en model i purskum. Purskum tilpasser sig ikke efter kroppen, som de andre materialetyper gør, men det bidrager med blødhed og beskytter samtidig den underliggende madras mod snavs og smuds. Det er et godt valg til dig, der leder efter en økonomisk løsning.
     

Køb din topmadras på føtex.dk

På føtex.dk har vi et stort udvalg af topmadrasser i god kvalitet og til fordelagtige priser. Så bestil din topmadras i størrelsen 180x200 cm fra vores webshop i dag, og gør dig klar til at sove endnu bedre!