Behagelig seng på 160x200 cm

Søger du en ny seng, hvor du har god plads til at brede dig på, kan du med fordel vælge en seng på 160x200 cm. Her får du nemlig et par ekstra centimeter sammenlignet med en trekvartseng - uden at den fylder for meget i soveværelset. Find din favorit herunder.

Sov behageligt på en 160x200 seng i god kvalitet

Søvn er vigtigt for dit helbred, hvorfor du skal finde den ideelle seng, der opfylder dine specifikke krav. Det er netop, hvad vi står klar til at hjælpe med på føtex.dk. Vi har nemlig et stort udvalg af senge, der måler 160x200 cm. Det er en ideel størrelse til både én eller to personer, hvor der er god plads til begge. Blandt vores sortiment her på siden kan du vælge mellem forskellige typer af senge på 160x200 cm.
 

  • Vælg mellem classic, premium, nordic eller prestige
  • Find senge med diverse typer af ben
  • Få et bredt udvalg af senge i forskellige prisklasser
     

I vores udvalg af senge, der måler 160x200 cm, finder du dem i forskellige kvaliteter. Med vores classic senge får du god kvalitet til en fornuftig pris. Vælger du en prestige seng, får du den højeste kvalitet i tilsvarende prisklasse. På den måde kan du nemt sortere i udvalget, hvis du har et bestemt budget. Vores senge på 160x200 cm fås med for eksempel stålben eller træben afhængigt af dine præferencer.
 

Køb din 160x200 cm seng på føtex.dk i dag

Vores 160x200 senge er altså et rigtig godt valg til dit soveværelse, hvor vores sortiment byder på forskellige muligheder af boxmadrasser med topmadras og ben. Hvis du vil have en endnu mere luksuriøs seng, kan du tilføje en springmadras. Så står du med en fantastisk kontinentalseng, hvor du kan ligge som en drøm og sove som en baby.

Når du har fundet den 160x200 cm seng, der skal hjem i dit soveværelse og bo, skal du blot lægge den i kurven her på siden. Derefter kan du nemt bestille den model og begynde at glæde dig til at modtage din nye seng. Husk at du på føtex.dk får fri fragt ved køb over 1.000 kr.