Få en ekstra lang seng på 180x210 cm

Har du problemer med at finde en seng, som er lang nok til dig? Så har vi løsningen på føtex.dk. Her finder du nemlig et godt udvalg af dobbeltsenge på 180x210 cm. De ekstra 10 cm bidrager til, at du får behagelig sovekomfort natten lang.

Sov ekstra godt på en 180x210 seng

Det kan være svært at finde den rette seng, hvis du er over 1,90 meter høj. Men det findes der heldigvis en god løsning på. Her på siden finder du et bredt udvalg af dobbeltsenge, som måler 180x210 cm. På den måde får du en seng, som er lang nok til dig og bidrager til en god nattesøvn. Blandt vores udvalg kan du blandt andet opleve:

Et spændende udvalg af senge på 180x210 cm

Du finder her på siden boxmadrasser i god kvalitet, hvor prisen har et bredt spænd. Det betyder, at du nemt kan sortere senge fra, som er over dit budget. Det gør det nemmere for dig at finde frem til den rette seng. Samtidig kan du få senge både med og uden topmadras, hvorved du får mulighed for at vælge, hvor blød eller hård din topmadras skal være. Vores sengeben finder du både i stål og træ afhængigt af dine ønsker.

Skal boxmadrassen være ekstra lækker og stilren at se på, kan du også tilkøbe en flot sengeramme. Den sætter virkelig prikken over i’et i dit soveværelse

Køb en dobbeltseng med ekstra længde på føtex.dk

Når du er født med et par ekstra centimeter og måler mere end 1,90 cm, vil du gøre klogt i at vælge en seng på 210 cm. Her kan du både vælge mellem en seng på 90x210 cm eller på 180x210 cm afhængigt af, om du sover alene eller ej. Det bidrager nemlig til en komfortabel søvn, hvor du nemt kan ligge, som du ønsker. Og med den rigtige topmadras optimerer du din søvnkomfort og sover på en dejlig og komfortabel overflade.