Luftmadrasser

På føtex.dk finder du et bredt udvalg af luftmadrasser i flere forskellige størrelser. Her kan du med sikkerhed finde din ideelle luftmadras, hvad enten du leder efter en ny luftmadras til campingferien, festivalen, hjemmet eller overnattende gæster. Find en ny luftmadras herunder og bestil allerede i dag.

Har du styr på festivalens pakkeliste?

Skal du afsted til en af de mange festivaler denne sommer? Så har vi lavet en pakkeliste, så du kan komme afsted og få en positiv oplevelse - uanset hvordan vejret måtte være, og hvor langt tid du skal være afsted.

Find et stort udvalg af luftmadrasser lige her

Er det blevet sæson for festival, campingferie, eller mangler du blot en lækker luftmadras til, når overnattende gæster kigger forbi? Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige luftmadrasser til alle behov. Vi har både selvoppustelige luftmadrasser og luftmadrasser med indbygget pumpe, ligesom at vores sortiment rummer både enkelte luftmadrasser, dobbelte luftmadrasser og separate pumper til luftmadrasser.

At sove på luftmadras behøver ikke at være ensbetydende med manglende komfort. En luftmadras kan nemlig sagtens være et behageligt sted at sove – i hvert fald for en kortere periode. På festival eller på campingferie er en luftmadras nærmest den rene luksus, hvis alternativet er et liggeunderlag. Luftmadrasser fås i mange forskellige modeller online her på føtex.dk. Tag dig god tid til at kigge de mange forskellige muligheder igennem, og bestil derefter din foretrukne luftmadras hjem med blot få klik.

Tag på camping med en god luftmadras

Udover en luftmadras mangler du måske også andet til festival eller campingferie. Tag eksempelvis et kig på vores brede udvalg af campingudstyr. Her finder du alt: 

fra telte og soveposer til campingmøblerlommelygter og køletasker.

Dermed kan du nemt få styr på det allermest basale til din tur. Start med en god luftmadras. Det er nemlig alfa og omega at du kan sove godt om natten – også selvom du sover i det fri og under mere primitive forhold end hjemme i din egen seng. 

Luft madras med pumpe, når det skal være nemt

Du finder både luftmadrasser med pumpe og uden pumpe. Til luftmadrasser uden pumpe kan luftmadraspumper købes seperat - både elektriske og de traditionelle fodpumper. med en luftmadras med indbygget pumpe skal du blot rulle luftmadrassen ud og sætte den stik i stikkontakten. Så pumper den sig selv op. Sluk, når du synes der er nok luft i madrassen. 

Køb en ny luftmadras online her på føtex.dk

Vores luftmadrasser er nemme at puste op, men vær opmærksom på, om der følger en pumpe med din luftmadras eller ej. Hvis ikke, skal du nemlig huske at købe en luftpumpe separat, så du altid er sikker på at kunne puste din luftmadras op hvor som helst og når som helst, du har brug for det. Vi har også luftmadrasser med indbygget pumpe samt selvoppustelige luftmadrasser. Så er du i hvert fald garanteret, at du altid kan få luft i madrassen.    

Køb din luftmadras online hos føtex.dk, og få leveret din luftmadras lige til døren eller til en butik nær dig. Vi glæder os til at sende den afsted til dig!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om luftmadrasser