Køletasker & køleelementer

Er der noget bedre end at drikke noget iskoldt og spise friske madpakker, når temperaturen stiger på barometeret? Nej bestemt ikke. Og på føtex.dk finder du både køletasker, kølebokse samt køleelementer, som er et sikkert hit sommeren igennem, hvis du og familien skal på farten.

Hold maden kold i en køletaske med køleelementer

Hvis du har hevet en dag ud af kalenderen og skal bruge den på stranden eller i skoven, er det oplagt at medbringe mad og drikke. Og vil du gerne holde dine hjemmesmurte klap-sammen-madder eller sandwiches friske, er det ideelt at opbevare dem i en køletaske med køleelementer. For når solen bager, er en slatten leverpostejmad kedelig at spise.

Til gengæld holder en køletaske med køleelementer maden frisk, ligesom du vil nyde at kunne knappe en kølig sodavand op. Skal du med familien i forlystelsesparker eller sommerlande, er det også meget oplagt at medbringe en køletaske med mad hjemmefra. Så slipper du nemlig for at bruge penge på mad og ikke mindst for at stå i kø til madstederne.

Køletasker og kølebokse

På føtex.dk kan du købe et bredt udvalg af køletasker. Køletaskerne varierer både i størrelse og design, så du kan nemt finde en køletaske, som matcher dig og dit behov. Ligeledes finder du på føtex.dk et hav af kølebokse, som er et godt alternativ til køletasker med køleelementer.

Nogle kølebokse skal der strøm til, inden boksene bliver kolde, men når de er det, kan de ofte holde sig kolde i flere timer. Samtidig er kølebokse noget større og kan indeholde flere mad- og drikkevarer end køletasker.

Køletasker er imidlertid udstyret med en rem, som du kan gå med i hånden eller have over skulderen. Med andre ord er taskerne lette at transportere, så det bliver nemt for dig at medbringe mad og drikke overalt, hvor du skal hen.

Køleelementer er et must til køletasken

Ingen friske mad- og drikkevarer uden kolde køleelementer. Så kort kan det siges. For køleelementer er bare guld værd, når dine madpakker og hjemmebragte sodavand, øl og vandflasker skal holde sig kolde. Da du på føtex.dk kan finde køleelementer i forskellige størrelser, er det også let at finde nogle til netop din køletaske.

Når du har fundet både køletaske og køleelementer, er der ikke andet for end at pakke bilen med campingmøbler, kogegrej og måske et par campinglanterner, hvis mørket skulle sænke sig.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til køletasker og køleelementer