Lanterner og lamper til camping

Skal du på telt- eller campingtur, skal du naturligvis også have lys med i campingvognen eller teltet. Her på føtex.dk finder du campinglanterner til ethvert formål. Se vores udvalg herunder.

Lanterner - Skab lys med en campinglanterne

Når du skal vælge den bedste lanterne til din telt- eller campingferie, er det vigtigt, at du vælger den eller de lanterner, som dækker dit behov for lys. Nogle lanterner lyser kraftigt op, andre er mere moderate, og andre igen kan justeres i lysstyrken. Der er også forskel på størrelser, farver, energikilde osv.

 

Tre gode grund til at vælge en campinglanterne:

  • Designet til formålet
  • Nem at betjene og montere
  • Fylder minimalt

 

Campinglampen er designet, så de er nemme at montere i en teltstang, sætte på campingbordet eller fæstne i kanten af forteltet. Nogle kan foldes sammen, så de fylder minimalt, når teltet pakkes ned eller campingvognen klargøres til at skulle ud at køre.

Lamperne har af samme grund ofte flere funktioner, så du kan nøjes med at købe en camping lanterne i stedet for at skulle købe både en lampe til at læse ved, en lampe til at skabe hyggestemning med og en lommelygte til, når turen går til campingpladsens toilet om aftenen, når det er blevet mørkt.

Endelig virker lanterne oftest ved hjælp af batterier, opladning, solceller eller 12 volt, så de kanbruges uden adgang til lysnettet, hvilket er praktisk, hvis du ikke lige gør holdt på en campingplads.

 

Sådan vælger du den rigtige campinglampe

Du finder den helt rigtige campinglampe ved at overveje, hvilke behov den skal dække.

Hvis den skal dække over et stort område – f.eks. i det meste af campingvognen eller det store fortelt – skal du måske vælge at købe flere små lanterner i stedet for én stor, som alligevel ikke kan nå hele vejen rundt.

Skal den både fungere som læse- og vågelampe, så vælg en lanterne, hvor lysstyrken kan justeres.

Har du brug for hyggebelysning i forteltet, så har føtex.dk LED lysbånd eller -barer, der selvfølgelig også kan bruges i campingvognen.

Overvej også, om du har behov for, at lampen kan tages med som en lommelygte. For den mulighed er der også, hvis du ikke vil investere i en lommelygte eller pandelampe ved siden af.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

 

Stort udvalg af campinglamper

Når du handler på føtex.dk, får du altid et stort udvalg af høj kvalitet at vælge imellem. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen. Det gælder også vores campinglanterner. Du kan vælge mellem mange brands, farver, størrelser, funktioner og priser.