Campingmøbler

Her på føtex.dk har vi samlet et bredt udvalg af campingmøbler, der kan forskønne enhver campingtur. læmd dig tilbage en i en god campingliggestol eller nyd middagen omkring campingbordet. 

Har du styr på festivalens pakkeliste?

Skal du afsted til en af de mange festivaler denne sommer? Så har vi lavet en pakkeliste, så du kan komme afsted og få en positiv oplevelse - uanset hvordan vejret måtte være, og hvor langt tid du skal være afsted.

Gør campingturen komfortabel med gode campingmøbler

Lige meget om du skal på campingferie i en, to eller tre uger, så bør du medbringe nogle komfortable campingmøbler, så du kan nyde ferien til fulde. Alle møblerne på denne side er netop designet og udviklet til campister. Campingmøbler er nemlig helt særlige, da de nemt foldes sammen, så de hverken fylder eller tilmed vejer særlig meget. Vi har stole og senge til luksuscampister, festivalgængere, til stranden og vi har campingborde og stole til store og små forsamlinger. 
 

Det ultimative campingmøbelsæt

Ejer du endnu ikke et campingsæt bestående af gode campingstole og et godt solidt campingbord, er det måske på tide at investere i et. I denne kategori med campingmøbler finder du en lang række nøje udvalgte produkter, som alle sammen er af høj kvalitet. Du kan forvente, at kvaliteten er i top, uanset om du køber et campingmøbel i træ eller plastik. At kvaliteten er høj betyder bestemt ikke, at det er dyrt at købe campingmøbler – faktisk tværtimod. Alle vores campingmøbler sælges nemlig til fine priser.

Find nye campingstole og borde på føtex.dk

Nærmer din næste campingferie sig med hastige skridt, og står du og mangler nye campingmøbler, så fortvivl ej. Du kan købe alt i møbler til camping på føtex.dk, hvor der foruden traditionelle campingmøbler også forhandles festivalstole og andre egnede møbler til festivaler. De fleste møbler kan bruges til både campingturen, festivalen og fisketuren.

Som erfaren campist er du højst sandsynligt allerede klar over, at det er fornuftigt at gå efter pladsbesparende og sammenklappelige møbler, som ikke fylder det store, når de er klappet sammen. Det er i hvert fald ualmindeligt svært at transportere møbler, som ikke gøres mindre. Derfor bør du tage højde for campingmøblernes størrelse i sammenfoldet tilstand.
 

Køb campingmøbler på føtex.dk

Jagten på nye campingmøbler kan med rette starte på føtex.dk, hvor der altid føres et stort udvalg af disse. Du kan for eksempel gøre et godt køb på en ny campingstol eller campingbord, hvis det er dét, du står og mangler lige nu.

Er du vild med at campere, bør du også opleve vores udvalg af soveposerluftmadrasser og køletasker.