Kogegrej

Bliv klar til din næste outdoor-tur med kogegrej fra siden her. I vores udvalg finder du mange løsninger, så du kan kreere flere forskellige måltider lige der, hvor det passer dig. Udforsk produkterne her på siden og lav mad på farten hvad end det er i naturen eller på campingturen.

Find kogegrej til vandretur, camping eller noget helt tredje

Selvom du er langt hjemmefra, skal det være let at lave et godt måltid. Derfor har vi på føtex.dk kogegrej til dig, der elsker livet udendørs. I vores sortiment finder du kogegrej til både den gastronomisk kyndige og nybegynderen, så det er bare med at finde et produkt, der passer til din situation og dit niveau.

Følgende kogegrej kan eksempelvis være relevant at have med på farten:

  • En smart køleboks til kød og/eller grøntsager
  • En brænder, så du slipper for at lave bål
  • En elkedel, så du kan koge vand
     

Find let kogegrej, der ikke fylder meget

Kogegrej skal naturligvis være let at have med – uanset hvor du skal hen. På siden her finder du kogegrej, der sagtens kan pakkes ned i en rygsæk, om i bagagerummet eller fastspændes på din cykel. I vores udvalg finder du desuden kogegrej, der ikke vejer meget, så du slipper for en tung oppakning.

Når du skal pakke dit kogegrej, kan det desuden være en god idé at stable det. Hvis du har flere gryder, kan de sættes ned i hinanden, så de fylder mindre. Det samme kan du gøre med alt fra stegepander til glas.

Slip for røg fra bålet - køb kogegrej på gas

Det kan være hyggeligt med åben ild fra et bål, men det er ikke altid, det er den mest praktiske løsning – især hvis vejret ikke er godt. Hvis du vil have en nem og sikker løsning til dit kogegrej, bør du overveje at bruge gas.

Med gas skal du ikke på samme måde tage højde for vind og vejr, og du kan desuden fyre op under dit kogegrej på ingen tid. På den måde kan du lave mad, lige når det passer dig, og det er især praktisk, da behovet for sult kan opstå pludseligt.

Mangler du andet grej til friluftsturen? Så gå også på opdagelse i vores sortiment af andet campingudstyr, hvor du bl.a. finder telte og liggeunderlag.