Telte

Her på føtex.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige former for telte i høj kvalitet. Så uanset hvilket telt du skulle få brug for, kan vi med garanti opfylde dit behov. Se udvalget her på siden.

Tag på glamping i naturen

Oplev naturen fra første række uden at gå på kompromis med komforten og tag på glamping. Glamping er en mere glamouriøs udgave af camping, hvor du med det rette telt og udstyr kan nyde naturen i lækre rammer med venner eller familie.

Køb af telt på nettet

Her på føtex.dk kan du nemt købe dit nye telt. Vi giver dig et stort udvalg at vælge imellem, så du kan få lige præcis det, der passer til dit behov. Det kan være i forhold til størrelse, udformning, kvalitet eller mærke. Vi har organiseret alle typerne, så du nemt kan finde det, der passer til dig.

Tre grunde til at vælge et telt: 

  • Hurtig og fleksibel overnatning

  • Nemt at have med

  • Passer til mange former for ferier

Med et telt får du en superfleksibel form for overnatning. Du kan slå det op, der hvor du har lyst til – og må selvfølgelig. Du kan bruge det på camping-, vandre- eller cykelferien, hvor det er rart for dig at have en overnatningsmulighed, der ikke fylder så meget, når den er pakket ned. Du kan også bruge det på festival, hvor det giver dig tag over hovedet i de få timer, du sover.

Har du brug for ekstra overnatningspladser i sommerhuset eller derhjemme, kan den opslåede overnatningsmulighed i haven være et fint alternativ, når du har flere gæster end sengepladser.

 

Både store og små muligheder

Når du skal købe et telt, bør du først og fremmest se på, hvor mange personer, der skal kunne sove i det. I vores mindste modeller er der plads til to til tre personer, i vores største er der plads til otte personer. Derudover har vi også fortelte til campingvognen, hvor du også kan redde op til ekstra gæster.

 

Vandsøjletryk er afgørende for dit valg

Udover antallet af personer er det også vigtigt, at du ser på, hvordan vandsøjletrykket er. Det er et udtryk for, hvor meget regn bunden og oversejlet kan holde til – og vi kommer jo desværre ikke udenom, at det kan blive regnvejr, når du skal sove i det fri.

Dit telt bør have et vandsøjletryk på minimum 1000 for at kunne klare en byge. Derudover bør du også se på, om det har tapede syninger på bunden og oversejlet. Det er ligeledes med til at gøre, at det kan klare en masse vand.

Når du skal på campingferie eller festival, bør du også have en sovepose i en god kvalitet, så du kan holde varmen. Se vores udvalg her.