6 personers telte

Er du på udkig efter et telt til 6 personer til teltferien, festivalen eller haven? Så skal komforten naturligvis være i orden. Komfort og plads hænger i dén grad sammen, når flere skal bo under samme tag. Tjek vores udvalg af telte herunder.

6 personers telte – masser af plads og komfort til alle

Det er igen blevet populært at campere i telt. Efter, at campingvognen og autocamperen stjal billedet fra teltet i en årrække, er ferier i telt igen ved at vinde terræn. Det skyldes i høj grad de mange fantastiske telttyper, der løbende bliver lanceret og opgraderet. Her er et af de seneste skud på stammen de praktiske oppustelige telte, også kaldet lufttelte, som rejses ved hjælp af luft fra en pumpe. Glem alt om at fægte rundt med stænger, det går perfekt uden.
 

Tre grunde til at vælge et telt til 6 personer på føtex.dk:

  • Fås i flere modeller, så der er noget for enhver smag
  • Du får et rummeligt telt med plads til 6 personer
  • Mulighed for såvel rum til overnatning som opholdsrum

6-mands-telte er store og rummelige og designet til at imødekomme de flestes behov - vennegrupper såvel som familier. De fleste store telte er nemlig udstyret med fin venitalation, opholdsrum, læsejl og bredt indgangsparti. Det er det opllagte familietelt.


Hvilken type 6 mands telt bør jeg vælge?

Det kan virke overvældende at skulle finde frem til det helt rigtige 6 mands telt. For hvad er det egentligt? Smag og behag og ikke mindst behov er naturligvis individuelt. Her får du et par fokuspunkter, som måske kan gøre valget lidt lettere.

  • Telttype: Det er en god idé at sætte dig lidt ind i de forskellige telttyper. Det kan du gøre her i shoppen, hvor vi har et fast sortiment med mange spændende modeller. Kuppeltelte, tunneltelte, tipitelte og lufttelte er blot et lille udvalg.
  • Komfort: Det betyder meget, når man er afsted mange sammen, at der er rigelig plads til alle. komfort og plads hænger uløseligt sammen. Når du skal vælge et telt, så husk på, at telte oftest inddeles efter det antal personer, som kan sove i dem. Ikke nødvendigvis ret meget andet.
  • Funktionalitet: Supplér eventuelt med praktisk campingudstyr. Soveposer, luftmadrasser, underlag og lommelygter? Det finder du også herinde.

Når du har fundet dit 6 personers telt, bestiller du det nemt og hurtigt online på føtex.dk. Du har som altid ubegrænset returret.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om 6 mands telte