Tunneltelte

Tunneltelte er kendetegnet ved, at de har to eller tre parallelle buer, der holder teltet oppe. Om du skal alene på ferie eller hele familien skal med, så finder du et tunneltelt, der passer til turen i vores udvalg herunder.

Har du styr på festivalens pakkeliste?

Skal du afsted til en af de mange festivaler denne sommer? Så har vi lavet en pakkeliste, så du kan komme afsted og få en positiv oplevelse - uanset hvordan vejret måtte være, og hvor langt tid du skal være afsted.

Pas godt på dit telt med imprægnering

Sørg godt for dit telt og oprethold vandtætheden ved at give imprægnering. Men hvordan gør du lige det - og er der noget du skal være opmærksom på, når du imprægnerer. Læs hele vors guide til imprægnering af telt.

Tunneltelt - Et telt med et unikt design

Det unikke design gør teltet ekstremt stabilt selv i kraftig vind, samtidig med at det er yderst rummeligt på grund af formen. De fleste af tunnelteltene her på føtex.dk har den ekstra bue med indgang. Køber du et tæppe og lægger i indgangen, kan I sætte fodtøjet dér, inden I går videre ind, og derved skåne selve teltet mod fugt og snavs.
 

Tre gode grunde til at vælge et tunneltelt:

  • Er let at slå op
  • Står sikkert i vinden
  • Er rummeligt


Et tunneltelt er på grund af den simple konstruktion nemt at slå op. På grund af formen bryder det også vinden og står derfor stabilt, selv når det blæser kraftigt. Formen gør også, at der er god plads inde i teltet, når det først er slået op.

Skal det være endnu mere vindstabilt, kan du i stedet vælge et kuppeltelt, som i visse situationer ikke engang behøver at stabiliseres og sikres med barduner og pløkker.
 

Vedligehold dit telt

Når du køber et telt, er det en god idé og investering at behandle det hensigtsmæssigt. Så kan det holde i mange år.

Du bør aldrig pakke dit telt sammen, hvis det ikke er absolut tørt. Det kan være en udfordring, hvis du har været på en regnfuld ferie. Så i nogle tilfælde kan det være en nødvendighed at pakke det sammen, selvom det er vådt. I sådanne tilfælde bør du pakke det ud igen, lige så snart du får muligheden for det, og hænge det til tørre.
 

Telte for enhver pengepung

Køb dit næste telt her på føtex.dk. Vi har telte fra under 1.000 kr. og opefter – alt afhængig af dine behov og din pengepung.

Trods de i forvejen lave priser finder du også masser af skarpe priser på føtex.dk, som er værd at gå efter. Det er ikke bare telte, der er gået af mode, eller som vi ikke kan sælge, der bliver sat ned, det er også de populære mærker som North FieldEasy Camp og Outwell.

Det gode er, at selvom der sarpe priser, er der ingen kø. Du sidder hjemme og kan tjekke alle de fordelagtige produkter ud og vælge lige netop det telt, der passer dig. Skulle du få købt et telt, der alligevel ikke svarer til dine forventninger, så har du altid ubegrænset returret.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om tunneltelte