Easy Camp

Campingeventyret og lysten til at overnatte i det fri er stor, når du har Easy Camps logo på campingudstyret. Det er den især, fordi funktionaliteten går hånd i hånd med både kvaliteten og komforten i alt fra det danske brand.

Tag Easy Camp med på næste udendørstur

Easy Camp er et dansk mærke, som flere og flere danskere har taget godt til sig siden, at virksomheden blev grundlagt tilbage i 1997. Meget er sket siden da. Og den dag i dag kan du i deres produktsortiment finde forskelligt campingudstyr, som mange campister holder af at have med på tur udenfor.

Overordnet set skal det være nemt at campere – nemt for alle. Deraf kommer navnet Easy Camp, og produkterne afspejler alle dette. Så næste gang camping- eller teltturen venter lige rundt om hjørnet, bør du kigge nærmere på produkterne, som vi forhandler et bredt udvalg af her på føtex.dk.

Sov godt i et Easy Camp telt

Begyndercampisten og den mere erfarne har begge glæde af at overnatte i et Easy Camp telt. Teltene forhandles på føtex.dk, hvor du kan finde forskellige modeller som eksempelvis standardtelte, kuppeltelte og tippitelte.

Lige meget hvilken model du putter i indkøbskurven online, får du et telt, der er nemt at slå op og ligeså nemt at tage ned igen. Endvidere er alle telte fra Easy Camp fremstillet i et let og slidstærkt materiale, som tåler både vind og vejr. Vil du gerne vide mere om, hvordan du bedst vedligeholder dit telt? Find svarene på, hvordan du imprægnerer et telt i vores guide her.

Hold dig lun med en Easy Camp sovepose

Sov godt, blødt og varmt i en Easy Camp sovepose, når du er afsted på overnatning eller camperer ude i det fri på en telt- og campingtur. Soveposerne isolerer godt og er fremstillet i polyester, som gør det nemt for dig at rengøre eller vaske den. Samtidig sørger det lette materiale for, at en sovepose fra Easy Camp ikke vejer meget i oppakningen.

En Easy Camp sovepose kan fås, så soveposen er formet som en karakteristisk mumieform. Mumieformen er med til at skabe en dejlig lun soveoplevelse for dig, da soveposen er kropsnær og derfor former sig om kroppen. En anden sovepose-model fra Easy Camp er mere firkantet og kan derudover også lynes op og åbnes til en dyne. Mangler du et liggeunderlag eller en luftmadras til soveposen, finder du også det på føtex.dk.