North Field

Er du på udkig efter campingudstyr fra North Field? Så har vi både soveposer, telte, festivalstole og andet udstyr. Med North Field er du garanteret en god kvalitet af campingudstyr til hele familien. Brug udstyret til for eksempel næste festival, teltferien i Danmark eller til udendørs hygge hjemme i haven.

North Field campingudstyr

North Field er et outdoorbrand, hvor du kan få alt fra 2-personers telte og liggeunderlag til 8-personers telte, glampingtelte og soveposer. North Field har fokus på funktionalitet og enkle, stilsikre designs, der gør teltene velegnede til brug i naturen. North Field tilbyder det perfekte campingudstyr til dig fra små til store teltpladser, soveposer og andet vigtigt udstyr, der kan sikre en behagelig tur i naturen.

North Field - udstyr til udelivet

En tur ud i naturen og en hyggelig camping- eller telttur med familie eller venner kan være en fantastisk og unik oplevelse, men det kræver god planlægning og det rette campingudstyr. Med campingudstyr fra North Field er du heldigvis dækket godt ind, når det kommer til det mest vigtige at få med på turen: nemlig alt det du skal bruge til overnatning under åben himmel.  Vi har et bredt udvalg af campingudstyr herunder telte, soveposer og andre nødvendige ting til overnatning i det fri. Med det rette udstyr er du og din familie garanteret en hyggelig og behagelig tur i naturen.

Vores udvalg af campingudstyr tæller blandt andet praktiske festivalstole, så du har en behagelig siddeplads, som du nemt kan klappe sammen og tage med dig både i naturen og på festival. Vi har også foldbare trækvogne, som du nemt kan have med, når der er behov for at have madpakker, drikkevarer, ekstra tøj eller andre praktisk ting med. Derudover har vi et stort udvalg af liggeunderlag og soveposer, som holder dig varm og tør gennem hele natten.
 

North Field har telte til alle!

Vi har et bredt udvalg af telte, der dækker dine behov, hvad enten du er friluftsentusiast, på udflugt med familien eller på festival med vennerne. Uanset om du planlægger en kort eller lang tur, eller om du har brug for udstyr til en lille eller stor gruppe, så passer vores telte til enhver lejlighed - uanset hvilken sæson du vælger at tage på tur.