North Field

Er du på udkig efter campingudstyr fra North Field? Så har vi både soveposer, telte, festivalstole og andet udstyr. Med North Field er du garanteret en fin kvalitet af campingudstyr til hele familien. Brug udstyret til for eksempel næste festival, teltferien i Danmark eller til udendørs hygge hjemme i haven.

En North Field sovepose holder dig lun

Skal du snart sove udenfor? Måske er sommerens festival lige om hjørnet? Eller skal du på telttur med familien? Er svaret ja, så er en North Field sovepose værd at prøve. Her får du nemlig en behagelig form for dyne og seng i ét, som du nemt kan pakke med på turen.

På føtex.dk har vi North Field soveposer i:

  • Forskellige komforttemperaturer og all-around
  • Behagelige materialer i forskellige mængder fyld
  • Både store og små soveposer med lav vægt
  • Forskellige længder med plads til hovedpude

 

Når du er på udkig efter en sovepose fra North Field, har du altså flere muligheder for at finde en model, der kan holde dig tilpas dejlig varm og tør – uanset om du skal overnatte udenfor om sommeren, vinteren eller vil bruge den samme sovepose hele året. Derudover har vi luftmadrasser, som gør, at du sover endnu bedre.

Tag på camping med et North Field telt

En god sovepose er ikke meget værd, hvis du ikke ligger i læ for vind og regn. Derfor er et telt nødvendigt at pakke med. På føtex.dk har vi derfor flere North Field telte, som du kan bruge på festival, vandreture og når du for eksempel vil sove i haven. På denne side finder du blandt andet:

  • North Field telte fra to og op til otte personer
  • Forskellige slags modeller; fra tepee til tunnel
  • Vandsøjletryk fra 2.000 mm og tapede syninger

 

Skal du bare sove alene i teltet eller have plads til den store familie, så har North Field altså flere telte, der lever op til dine krav. Kig for eksempel efter kig et North Field telt til fire personer – eller gå en person højere op, hvis du vil være sikker på, at der er plads nok til jer alle. Se resten af vores campingudstyr på føtex.dk.