8 personers telte

Har du brug for et stort og rummeligt 8 personers telt, hvor der er masser af plads til familie og venner til overnatning og hyggeligt samvær på campingpladsen, på festivalpladsen eller i haven? Tjek vores udvalg lige herunder.

8 personers telt – masser af plads til familie og venner

Med et telt til 8 personer får du rigelig plads til at kunne nyde friluftslivet under den åbne himmel sammen med familien. Størrelse og komfort hænger sammen og med et 8 mands telt fra vores sortiment, får du begge dele i rigeligt mål. Mulighederne er mange, og blandt de mest populære modeller er kuppeltelte, tunneltelte og tipitelte. Vi har et alsidigt udvalg af både dem og flere andre spændende telte i denne størrelse, alle sammen af høj kvalitet.

Tre grunde til at vælge et 8-personers-telt:

  • Du får et rummeligt telt med masser af plads til jer alle

  • Du kan vælge mellem flere telttyper, design, størrelser og farver

  • Gør det nemt og komfortabelt at opholde sig under åben himmel
     

Hvad skal jeg vælge?

Synes du, at det er svært at bestemme dig for et af vores fantastiske telte? Her får du et par fokuspunkter, som måske kan gøre valget lettere.

  • Telttype: Hver telttype har sine fordele og ulemper. Under beskrivelse og specifikationer for det enkelte telt finder du mange praktiske og nyttige oplysninger. Gør dig selv den tjeneste at benytte dig af denne service.

  • Komfort: Komfort hænger blandt andet sammen med størrelse. Jo større teltet er, jo mere plads og flere muligheder er der for at bruge det til andet end overnatning. Vi har telte med ét stort rum, flere kabiner, opholdsrum med gulv og med plads til borde og stole osv.

  • Kvalitet og funktionalitet: Vi udvider og opdaterer løbende vores faste sortiment med nyheder fra førende teltproducenter. Du er derfor garanteret fantastiske teltløsninger fra f.eks. Outwell, Easy Camp og Max Ranger.

Har du fundet frem til din favorit, er næste skridt på vejen at bestille den hjem. Det gør du nemt og hurtigt online på føtex.dk. Husk, at du som altid her i shoppen har ubegrænset returret.