Kuppeltelt

Start frilufts- og campingeventyret godt ud med et kuppeltelt fra føtex.dk. Kuppelteltet er et hit blandt mange friluftsentusiaster, da teltet er let og simpelt at slå op, når du ankommer til campingpladsen eller ude i det fri. Så vil du gerne føje et kuppeltelt til campingudstyret, skal du kigge nærmere på vores sortiment.

Har du styr på festivalens pakkeliste?

Skal du afsted til en af de mange festivaler denne sommer? Så har vi lavet en pakkeliste, så du kan komme afsted og få en positiv oplevelse - uanset hvordan vejret måtte være, og hvor langt tid du skal være afsted.

Pas på dit telt med imprægnering

Oprethold vandtætheden og pas godt på dit telt med en god gang imprægnering. Læs hvordan du imprægnerer dit telt nyt som gammelt lige her. 

Kuppeltelte i forskellige størrelser

På vores website har vi kuppeltelte i forskellige størrelser og prisklasser. Så kan både førstegangscampisten og den mere garvede campist finde et telt, som matcher deres behov. Nybegynder eller ej så bør dit valg af kuppeltelt dog afhænge af, hvor mange personer der skal sove under samme teltdug.

For skal du på telttur sammen med én anden, er et kuppeltelt beregnet til to personer det mest oplagte valg. Er I i stedet flere, som har planlagt at komme ud under åben himmel, er et fire personers eller fem personers kuppeltelt ideelt at tage under armen.

Køb kuppeltelt til 2 personer

To personer sammen afsted på telttur kan bare et eller andet specielt. Måske er det kæresten, du er afsted med. Måske er det en ven eller veninde. Skal I overnatte på turen, er et kuppeltelt til 2 personer noget, som I vil blive glade for. I kommer nemlig hinanden ved, da pladsen ikke er stor i et telt til to, men hvad gør det, når det er meningen, at det skal være hyggeligt?

I et kuppeltelt til 2 personer er der ikke plads til at lave mad. Men har du sat pløkkerne i teltet på en campingplads, kan maden laves i campingpladsens køkkenfaciliteter, eller du kan sidde ved siden af teltet og lave livretterne på campingudstyret, som naturligvis også kan købes på føtex.dk.

Kuppeltelt til 4 personer

Er det hele familien eller en håndfuld venner, du er afsted på teltturen med, er et kuppeltelt til fire personer det ideelle valg. Og måske du endda også skal kigge på vores fem personers kuppeltelte, da ekstra plads til luftmadrasserne, campingmøblerne, køleboksen samt taskerne med tøj i altid er dejligt.

Loftshøjden er ofte god i et kuppeltelt til 4 personer, hvilket du især bliver glad for, når campinghabitten skal på. Køb dit telt på føtex.dk allerede i dag.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål til kuppeltelte