North Field telt

North Field er et outdoorbrand, hvor du kan få telte fra to til otte personer. Vi har fokus på funktionalitet og enkle, stilsikre designs, der gør, at teltene passer godt ind i naturen. Med North Field får du kvalitet for pengene – uanset hvilket produkt, du vælger.

Alsidige telte til enhver lejlighed

Hvis du planlægger at tage på campingtur og ønsker at få en god nats søvn, er det vigtigt at have et telt, der beskytter dig mod vind og regn. Vi har et bredt udvalg af telte, der passer til enhver lejlighed - uanset hvilken sæson du tager på tur i.

North Field tilbyder telte i forskellige slags modeller herunder blandt andet tipitelte med fuld ståhøjde og plads til større grupper og tunneltelte med opholdsrum og adskilte sovekabiner.

North Field telte er kendetegnet ved at være telte i god kvalitet. Når campister og friluftsentusiaster skal på eventyr i det fri, er det vigtigt med noget godt at sove i. Har du et telt til udendørslivet? Ellers finder du ét i vores udvalg her på føtex.dk – se mere, og bliv inspireret til overnatningerne udenfor.