2 personers telte

Er du på udkig efter et 2 personers telt til ferien eller sommerens festivaler? Så har vi helt sikkert et telt til dig hos føtex. Tjek vores udvalg ud lige herunder.

2 personers telt til cykelferien, campingpladsen og festivalen

Med et 2 personers telt her fra shoppen får du et godt kvalitetstelt i en størrelse, som gør det nemt og praktisk til så at sige alle formål, hvor du har brug for en overnatningsmulighed for max. 2 personer. Vi har udelukkende telte fra førende brands inden for udstyr til friluftslivet. Det omfatter bl.a. Outwell, North Field og Easy Camp. Du er derfor garanteret kvalitet og funktionalitet og et telt med lang levetid.
 

Tre grunde til at vælge et telt til 2 personer

  • Et letvægtstelt – nemt at transportere, slå op og tage ned igen
  • Kan bruges både til ferien, i haven, på stranden og til festivalen
  • Vælg mellem mange populære modeller, design, størrelser og farver
     

Hvilket 2 mands telt bør man vælge?

Er du i tvivl om, hvilket telt du skal vælge, får du her tre punkter, som du bør være opmærksom på.

  • Komfort: Et telt er ikke bare et telt. Det fås i mange udgaver med mere eller mindre komfort. Afdæk og afvej dine behov, ønsker og krav. Jo mere komfort, jo højere vil prisen typisk være.
  • Størrelse/vægt: Et 2-mands-telt er designet til, at max. to personer kan overnatte i det. Målene kan dog variere fra model til model. Det samme gælder vægten. Skal du bruge det til cykel- eller vandreturen, er det en god idé at sikre dig, at du ikke får for meget at slæbe på.
  • Funktionalitet: Du vil naturligvis helst have et praktisk telt, som er nemt at transportere og håndtere – hvilket vil sige at slå op og tage ned igen. 
     

Når du har fundet frem til dit nye telt til 2 personer, bestiller du det med ubegrænset returret online på føtex.dk. Har du brug for praktisk campingudstyr, har vi det naturligvis også her i shoppen. Det gælder alt lige fra soveposer og liggeunderlag til luftmadrasser og lommelygter.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om 2 mands telt