North Field soveposer

Er du på udkig efter en sovepose til familieudflugten eller festivalen, så er værd at overveje en sovepose fra North Field. Med North Field er du nemlig garanteret en fin kvalitet samt behagelige og varme soveposer, så du sove dejligt og trygt udenfor - året rundt!

North Field soveposer holder dig varm hele natten

North Fields sortiment af soveposer indeholder forskellige modeller med komforttemperaturer, så du kan vælge lige dén sovepose, der passer bedst til dig. Vi har soveposer i forskellige størrelser med lav vægt, så du kan finde den perfekte størrelse til dig og dine præferencer.

Soveposerne er lavet i gode materialer og du kan vælge mellem forskellige fyldmængder afhængigt af dine krav. Derudover findes vores soveposer i forskellige længder med plads til hovedpuden.

Uanset om dig og din familie skal du på telttur, om børnene skal på koloni eller om du har planer om at tage på festival med vennerne, så vælg vores soveposer, der er designet til at give dig en god nats søvn, uanset, hvor du er og hvordan vejret er.

North Field’s soveposer holder dig lune og varme natten igennem, når du er på festival, telt- eller campingferie enten herhjemme eller under andre himmelstrøg. Har du en sovepose? Ellers finder du nemt én blandt udvalget af soveposer fra North Field her på føtex.dk, hvor der også er mere campingudstyr fra mærket.