North Field soveposer

Er du på udkig efter en sovepose til familieudflugten eller festivalen, så er værd at overveje en sovepose fra North Field. Med North Field er du nemlig garanteret en fin kvalitet samt behagelige og varme soveposer, så du sove dejligt og trygt udenfor - året rundt!

North Field soveposer holder dig varm hele natten

Hvis du har planer om at sove udenfor, f.eks. på en festival med vennerne eller på campingtur med familien i naturen, så er det en god idé at overveje en sovepose fra North Field! Med North Fields soveposer får du nemlig en behagelig form for seng og dyne i ét, der nemt kan pakkes med på turen.

Vores udvalg af soveposer inkluderer forskellige modeller med komforttemperaturer, så du kan vælge lige dén sovepose, der passer til dine præferencer. Vi har både store og små soveposer med lav vægt, så du kan finde den perfekte størrelse til dit behov.

På føtex.dk har vi North Field soveposer i:

  • Forskellige komforttemperaturer og all-around
  • Behagelige materialer i forskellige mængder fyld
  • Både store og små soveposer med lav vægt
  • Forskellige længder med plads til hovedpude
     

Soveposerne er lavet i behagelige materialer, hvor du kan vælge mellem forskellige fyldmængder afhængigt af dine ønsker. Endelig findes vores soveposer i forskellige længder med plads til hovedpuden.

Uanset om dig og din familie skal du på telttur, på campingtur under andre himmelstrøg, om børnene skal på koloni eller om du har planer om at tage på festival med vennerne, så vælg vores soveposer, der er designet til at give dig en god nats søvn uanset vejret - sommer eller vinter, så holdes du både varm og tør.

Har du en sovepose? Ellers finder du nemt én blandt udvalget af soveposer fra North Field her på føtex.dk, hvor du også finder andet fedt campingudstyr fra mærket.