Hold luksusferie i et glamping telt

Kunne du godt tænke dig at gøre din campingferie ekstra luksuriøs? Så bør du overveje at holde dette års sommerferie i et lækkert glamping telt. På føtex.dk har vi et fint udvalg af glamping telte i god kvalitet til dig, der ønsker lidt mere luksus på din ferie.

Har du styr på festivalens pakkeliste?

Skal du afsted til en af de mange festivaler denne sommer? Så har vi lavet en pakkeliste, så du kan komme afsted og få en positiv oplevelse - uanset hvordan vejret måtte være, og hvor langt tid du skal være afsted.

Køb et glamping telt i god kvalitet

Kunne du godt tænke dig at byde familien på en lidt anderledes ferie i år, end I måske plejer? Så kan du byde familien på en skøn ferie i et smart og glamourøst glamping telt for hele familien. På føtex.dk har vi nemlig et fint udvalg af store glamping telte i topkvalitet.

Vi tilbyder blandt andet rummelige glamping telte i slidstærkt bomuldsmateriale, som er behagelig at ligge i og holdbart. Her er der desuden både plads til hele familien og til at have nogle venner på besøg. Du finder blandt andet glamping telte med form som en tipi, der bidrager til en hyggelig stemning.

Derudover har vi glamping telte, der er udstyret med følgende for ekstra luksus:

  • Ventilation i siderne og i loftet, som sørger for dejligt indeklima
  • Myggenet ved indgangen, som holder kryb ude
     

Med et glamping telt får du altså følelsen af at være på luksuscamping med masser af plads. Vi har blandt andet glamping telte med plads til otte til 10 personer. Du kan også dele teltet op med en smart rumdeler, hvis du har overnattende gæster.

 

Glamping telt til overnatning i naturen eller egen have

Glamping er en voksende trend i Danmark og er samtidig betegnet som luksusudgaven af camping. Glamping er for eksempel til dig, der ikke er så vild med traditionel, primitiv camping, men fortsat værdsætter naturen. Med et glamping telt kan du dermed nyde naturen med familie og venner samtidig med, at du ikke behøver at gå på kompromis med luksus. Eller hvad med at slå dit nye glamping tipi telt op i din egen baghave for et luksuriøst og hyggeligt havemiljø denne sommer, hvor du kan nyde haven og de lyse nætte i skygge og læ? Måske med et par hyggelige puder, tæpper og stemningsfulde lyskæder?
 

Indret dit eget luksus telt 

Har du investeret i et lækkert og luksuriøst glamping telt, og glæder I jer til at tage på tur? Hvis du vil gøre dit glamping telt ekstra hyggeligt og hjemligt, kan du indrette det med alt fra pæne pyntepuder til bløde plaider. Gå på opdagelse i vores sortiment af spændende glamping udstyr her. Glamping telte er kommet for at blive og er en rigtig god og komfortabel måde at holde ferie i egen have eller spice hverdagen en lille smule op i de lune sommer måender. Glamping telte fås i forskellige prislejer og størrelser - fælles er dog at de typisk er så store at de kan indrettes med senge og luftmadrasser samt småmøbler.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål