5 personers telte

Mangler du et praktisk og rummeligt telt, der er let at slå op og tage ned igen til familiens camping-, vandre- eller festivalferie? Med et 5 personers telt får du lige præcis det, du har brug. Du kan tjekke vores sortiment lige herunder.

5 personers telt – flere varianter fra topbrands

Det skal være fedt at komme på ferie og sove under åben himmel, og det bliver nu engang væsentligt sjovere at tage teltet med på tur, når komfort og funktionalitet er i top. Smag og behag er naturligvis forskellig. For at give dig og vores mange andre kunder det største udvalg af telte at vælge mellem, udvider og opdaterer vi løbende med modeller fra førende brands inden for outdoorprodukter.  De omfatter blandt andet Outwell, Easy Camp og Max Ranger.

Tre grunde til at vælge et 5 personers telt på føtex.dk:

  • Fås i flere modeller, så der er mindst et, der dækker dit behov

  • Du får nemt transportabel udendørsovernatning til 5 personer

  • Kvalitet fra førende teltproducenter sikrer dig et holdbart telt
     

Hordan vælger jeg 5 mands telt?

Har du svært ved at bestemme dig for et telt? Så får du her et par punkter, som forhåbentlig kan hjælpe dig lidt på vej med din beslutning.

  • Størrelsen: Et 5-mands-telt kan have flere forskellige mål, alt afhængig af model, udformning og producent. Sørg for at tjekke målene for det enkelte telt under beskrivelse og specifikationer, så du får et telt, der dækker dit behov for plads.

  • Komfort: Ikke alle har den samme opfattelse af komfort. For nogle er det et telt med flere kabiner, myggenet, vandtætte ventilationsåbninger, sidevinduer og døre. For andre er det et telt, hvor der er plads til, at alle ligger behageligt. Sørg derfor at afdække dine præferencer, inden du går i gang med at se dig om.

Et telt er ikke blot et telt. Det gælder om at finde frem til netop det, som giver dig den perfekte overnatningsløsning. Du kan med fordel også kigge efter teltype i form af tunneltelt, kuppeltelt og ikke mindst tipitelte, hvis der skal lidt glamping over teltturen.Se dig derfor godt omkring blandt vores mange modeller. Når du har bestemt dig for et, bestiller du det nemt og bekvemt online på føtex.dk.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om 5 personers telte