Festivaltelte

Sommer, musikoplevelser og festivaler! Sommermånedernes festivaler er garanteret med et festivaltelt fra føtex.dk. Er du så heldig at have fået fingre i billetter til sommerens festivaler, kræver det måske også et festivaltelt. Imidlertid er det ikke helt lige meget, hvilket telt du opbevarer dine pakkenelliker og sover i. Festivalteltet skal holde sommeren igennem og gerne flere til.

Sådan passer du godt på dit telt

Bliv klogere på hvordan du beskytter dit telt med vind og vejr og samtidig opretholder teltets vendtæthed ved hjælp af imprægnering. læs hvordan du imprægnerer dit telt - nyt som gammel.

Bliv inspireret til festivalens pakkeliste

Ved du ikke hvad du skal pakke til årets festival. Få inspiration fra vores festivalspakkeliste lige her - så bliver det ikke nemmere. 

Festivaltelt til enhver pengepung

Ingen dankort kommer til at rødgløde, når du handler festivaltelt på føtex.dk. Vi har nemlig telte til festivaler til forskellige budgetter og størrelser, som du kan vælge imellem. Er du afsted på festival sammen med dine gamle efterskolevenner eller venneflokken hjemmefra, kan det være virkelig hyggeligt at sove under samme teltdug. Vil du gerne det, så tag et kig på vores:

  • 2 personers telt
  • 3 personers telt
  • 6 personers telt

 

Musikoplevelsen på en festival bliver bare noget særligt, når du deler telt og sover med andre. Sammen kan I snakke om dagens musik og møder med andre feststemte mennesker, som I måske vil huske lang tid efter. Trænger du til en lille lur i løbet af dagen, er det bare dejligt at hoppe ind i dit festivaltelt, hvor du kan ligge og lade op til festivalens mange koncerter.

Sommer, sooooommer….og regn?

Det danske sommervejr er lunefuldt. Og vejrguderne har ofte ikke koordineret med landets mange festivaler, når musikken spiller derudaf. Så selvom solskin og sommer rimer på festival, er det nødvendigt at købe et festivaltelt, der kan holde regndråberne ude.

For findes der noget mere træls end at vågne op til plaskvåde soveposer og luftmadrasser? Nej vel. Og det kommer du heldigvis ikke til, når du har købt dit og vennernes festivaltelt online her på føtex.dk. Gør du det, skal du ikke bekymre dig om noget som helst. Eller jo – men det skal da kun lige være, hvordan du får en af de bedste pladser oppe foran festivalens scene, så du i første parket kan se din yndlings musiker og skråle med på sommerhittet.

Køb festivaltelt der er nem at slå op og ned

Når der er gået festival i den, skal det være nemt for dig at slå dit festivaltelt op. Måske ankommer du sammen med vennerne til festivalens camp-område, hvor du i første omgang ikke vil bruge oceaner af tid. Men teltet skal jo slås op. Så orker du ikke at bakse rundt og opsætte et hav af stænger og slå massevis af barduner i jorden, bør du kigge nærmere på vores telte. Dem kan du nemt og hurtigt sætte op, så du kan suse over og mærke stemningen og høre det, som du er taget til festival for: nemlig musikken.

Ofte stillede spørgsmål til festivaltelte