4 personers telte

Planlægger du en campingferie med familien eller en festivaltur med vennerne? Med et 4 personers telt får du praktisk og funktionelt logi, som er nemt at transportere og lige til at slå op, hvor du ønsker det. Tjek vores udvalg lige herunder.

Telt til 4 personer med plads til familien

Når du har bestemt dig for at købe et 4 personers telt her i shoppen, har du et stort og alsidigt udvalg af såvel lette som mere campingrelaterede telte at vælge mellem. Udvalget har aldrig været større, og den stadigt stigende interesse for friluftsliv betyder, at der kontant lanceres nye telte. Vi bestræber os på altid at have et sortiment, der dækker de flestes behov og naturligvis udelukkende fra anerkendte brands, som f.eks. Outwell, Max Ranger og Easy Camp. Du er derfor garanteret høj kvalitet.
 

Tre grunde til at vælge et telt til 4 personer:

  • Du får et mobilt logi til familie og venner
  • Fås i flere modeller, udformninger, mål og farver
  • Du får høj kvalitet og masser af funktionalitet

 

Hvilket 4 personers telt skal jeg vælge?

Det kan være svært at afgøre, hvilket telt der er det helt rigtige. Udvalget omfatter flere forskellige modeller. Er du i tvivl, får du her et par punkter, som måske kan gøre din beslutning lidt nemmere.

  • Komfort/størrelse: Der er ingen tvivl om, at komforten først og fremmest afhænger af teltets størrelse. Et 4-mands-telt er ikke blot et telt til 4 personer. Vil du have rigelig med plads, bør du som udgangspunkt regne med, at dit telt skal have plads til det antal personer, der skal sove i det, plus én.
  • Model: De to mest populære modeller er kuppel- og tunneltelte. Kuppelteltet kaldes også iglo-telt, og det har form som en halvkugle, når teltdugen spændes ud over typisk to eller fire buer. Tunnelteltet er selvsagt formet som en tunnel, og stængerne står som parallelle buer. Til dette telt skal der som oftest bruges en del pløkker og barduner for at få det til at stå solidt.

 

Når du har fundet frem til dit nye 4-mands-telt, bestiller du det online i løbet af et par minutter på føtex.dk.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om 4 personers telte