Partytelte - Perfekte til store og små fester

Når I skal holde en fest, er det langt fra sikkert, at der er plads til alle gæsterne inde i huset. Derfor kan det være oplagt at sætte et party-telt op i haven. Find nemt det rette festtelt i vores udvalg herunder.

Partytelt - en praktisk måde at holde en stor fest

Med et fest-telt i haven kan I få plads til mange flere gæster, end I har mulighed for inde i huset. Samtidig koster teltet ikke alverden, hvilket giver mulighed for at holde omkostningerne på festen nede.
 

Tre grunde til at vælge et partytelt:

  • Mulighed for at holde en stor fest til en billig pris
  • Praktisk og hurtigt at sætte op
  • Giver mulighed for at være både ude og inde
     

Når I skal holde en stor fest, vil udgifterne normalt hurtigt løbe op. Ved at holde festen i et partytelt i haven er der dog mange penge at spare. Derudover er teltet nemt og hurtigt at sætte op, hvilket gør, at du kan bruge det til flere fester. Dermed kan der virkelig være mange penge at spare.

Partytelte er selvfølgelig mest en god løsning, hvis du skal holde fest i sommerhalvåret. Der giver teltene dog også mulighed for at bruge haven så meget som muligt til festen – uden at selskabet af den grund bliver delt op.
 

Hvilket partytelt er det rette for mig?

Når du ser på festtelte, er der to aspekter, der er vigtige at være opmærksom på:

  • Størrelse: Hvor stort et telt er der plads til i din have?
  • Plads: Hvor mange mennesker skal der være plads til i teltet?
     

Har du en lille have, kan du selvfølgelig ikke have et lige så stort telt stående. Omvendt giver et større telt selvfølgelig mulighed for, at du kan have flere gæster. Har du plads til det store telt, kan du altså invitere flere gæster.
 

Det skal du tænke over, inden et festtelt købes

Når du gerne vil holde fest i et telt, er det altid en god ide, at du er ude i god tid og får købt teltet lang i forvejen. Dermed er du sikker på, at det er klaret. Du bør også arrangere, at det bliver sat op senest dagen i forvejen. Det giver dig masser af tid til at sætte borde op og gå og pynte op, for eksempel med flotte lyskæder.

I bør altid være flere til at sætte teltet op, da det er stort og kan være svært at overskue, hvis du er alene.
Rul op på siden, og find den form for telt, der passer til lige præcis din fest.