3 personers telte

Mangler du et smart og praktisk telt til ferien, og er I to eller tre personer, der skal afsted? Med et 3 personers telt får du masser af plads til to, men også god plads til tre. Tjek vores udvalg herunder.

3 personers telt – praktisk overnatning til 2-3 personer

Med et 3-personers-telt har du overnatning og logi lige ved hånden. Brug det til vandreture, strandture, cykel- og motorcykelferier, på festivaler, på campingferier og til overnatning under åben himmel i haven. Mulighederne er mange, for der findes et kæmpestort udvalg af forskellige modeller, som tilgodeser de fleste og de flestes behov. Hvad enten du vælger det ene eller det andet, er du garanteret høj kvalitet fra anerkendte og populære mærker inden for friluftsprodukter.
 

Tre grunde til at vælge et telt til 3 personer

  • Fås i flere modeller, design, materialer og farver
  • Vælg mellem forskellige størrelser og vægte
  • Nemt at transportere som del af oppakningen/ferieudstyret

 

Hvilket 3 mands telt skal jeg vælge?

Det kan være svært at bestemme sig for, hvilket telt der vil være det bedste valg. Hvis du er i tvivl, kan det måske hjælpe at overveje følgende punkter:

  • Telttype: Vælg mellem f.eks. tunnel-, kuppel- og tipitelte, oppustelige telte, pop-up-telte og festivaltelte.
  • Kvalitet: Hos føtex.dk er du garanteret høj kvalitet og funktionalitet, uanset hvilket af vores telte du vælger. Vi forhandler kun telte fra førende brands, som Outwell, Easy Camp og Max Ranger og udvider og opdaterer løbende med det allernyeste.
  • Størrelse og vægt: Et 3 personers telt findes i flere mål og vægte, så du har mange muligheder for at finde et, som er nemt at transportere og slå op og tage ned igen efter endt brug.

 

Når du har fundet frem til det helt rigtige 3 mands telt, bestiller du det nemt og hurtigt online på føtex.dk. Vil du supplere dit campingudstyr med noget nyt og spændende, finder du et omfattende udvalg af både soveposer, luftmadrasser, liggeunderlag, lommelygter og lanterner her i shoppen. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, har du naturligvis som altid hos os ubegrænset returret og mulighed for at bytte eller returnere det.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om 3 personers telte