Familietelt

Det er lige sagen at bo i et familietelt, når du og familien skal afsted sammen på telttur. Når I bor under samme teltdug i det fri, er I sammen på en helt særlig måde, som får roen og pulsen til at falde hos små og store familiemedlemmer.

Store familietelte til 4, 6 og 8 personer

På føtex.dk har vi familietelte i forskellige farver, designs og størrelser. Med andre ord tager det dig kun få klik online at finde et telt, som du og hele flokken vil holde af at sove og opholde jer i, når ferien står for døren. Størrelsen på dit og familiens valg af telt kommer selvfølgelig an på, hvor mange I er og hvor meget albuerum, I behøver.

Kort opsummeret finder du bl.a.:

  • Familietelt til 4 personer
  • Familietelt til 6 personer
  • Familietelt til 8 personer

 

Så er det en weekendtur, du skal på med familien eller en længere sommerferie sydover, kan du nemt finde et stort familietelt. Familietelte er også oplagte at købe, hvis du og vennerne skal afsted på festival og gerne vil bo sammen. 

Familietelt til 6 personer

Lige meget om teltturen går til campingpladser i Sydeuropa eller bliver holdt på de nordiske breddegrader, skal du tænke over størrelsen og kvaliteten på dit familietelt. For teltet må ikke være for småt til dig og familien, men hverken plads eller sovekomfort er der gået på kompromis med på føtex.dk.

Så er I en familie på fem, som skal afsted på telttur, kan I med fordel købe et familietelt til 6 personer. Ekstrapladsen skal I nok udfylde, ligesom I får let ved at indrette pladsen i fællesrummet, som de fleste af vores familietelte har.

Pak bilen med familietelt og campingudstyr

Skal du på telttur, kan du også pakke bilen med luftmadrasser, soveposer og campingmøbler. Med andre ord har vi alt, hvad du skal bruge til teltferien - ja, faktisk skal du selv kun huske at medbringe godt humør.