Pumpe til luftmadras

Sov blødt og godt på en luftmadras, når du har pumpet den op med en luftmadraspumpe. En pumpe til en luftmadras er helt uundværlig, når campingferien viser sig i kalenderen, eller vennerne overnatter hjemme hos dig. Kig vores sortiment af elektriske luftmadraspumper og manuelle fodpumper igennem – mon ikke at vi har en pumpe til din luftmadras?

Forskellige behov. Forskellige luftmadraspumper.

Om du er på campingferie i Sydeuropa, har overnattende gæster i baghaven eller bare har brug for en ekstra soveplads en gang imellem indendørs, er det dejligt at sove behageligt. Og det er der gode muligheder for på en luftmadras. Dog kun hvis den er pumpet ordentligt op – og dét kan du roligt regne med, at den bliver med vores forskellige luftmadraspumper.

På føtex.dk har vi følgende modeller, som du kan vælge imellem:

  • Fodpumper
  • Elektriske pumper
  • Sky pumper

 

Fælles for de tre variationer er, at kvaliteten er i top. Så lige meget hvilken pumpe til luftmadras du vælger, er du garanteret en pumpe, som klarer behovet for at puste en sengeplads op. Inden du bliver træt, er det dog en god ide at puste luftmadrassen op. For når trætheden melder sig, vil enhver sovetryne bare gerne have en seng at sove i – hurtigt.

Pump, pump og….pump med en fodpumpe til luftmadras

Det har sin charme at stå og pumpe luftmadrassen op med en fodpumpe. De gentagende tryk ned på pumpen. Igen og igen. Måske du endda forbinder pumpningerne med sommerferier sydpå, hvor campingpladserne og stemningen har skabt ferieminder, du og familien sent glemmer.

Fodpumper bliver især brugt, når du står og ikke lige har en stikkontakt ved hånden. Så overnatter du ude under åben himmel til lyden af fuglefløjt, er en fodpumpe til din luftmadras bare godt at have pakket ned sammen med teltet, soveposerne og luftmadrasserne.

Pump op i en fart med elektriske luftmadraspumper

På nul komma fem får du styr på sovepladsen, når du bruger en elektrisk luftmadraspumpe. Luftpumpen sørger nemlig selv for at pumpe madrassen op, så du i stedet kan lave andre ting eller slappe af i mellemtiden, mens en soveplads bliver til.

Først og fremmest er en elektrisk luftmadraspumpe en smart løsning til dig, som ikke ønsker at stå og pumpe luftmadrassen op manuelt med en fodpumpe. Ingen store anstrengelser kræver det af dig, da du bare skal sætte luftmadraspumpen til en standard stikkontakt, hvilket især gør det bekvemt, hvis du nyder at sove på store, tykke luftmadrasser.

Elektriske luftmadraspumper er gode, når du i de sene nattetimer står og skal pumpe madrassen op. Gør du det i stedet i løbet af dagen, kan du med fordel stille luftmadrassen på højkant, så den ikke fylder meget på gulvarealet.

Sky pumpe til luftmadras

Pumpe-modellen her bliver du især glad for, hvis du er kørt med bilen ud i det fri og skal pumpe en luftmadras op, men ikke har adgang til en stikkontakt og har glemt fodpumpen derhjemme på loftet eller ude i garagen.

På føtex.dk finder du nemlig forskellige varianter af sky pumper til luftmadrasser, som udover et almindeligt stikkontakt-stik også har et stik til cigarettænderen i bilen. Pumpen er dermed også meget oplagt at bruge, når sommervejret viser sig fra sin bedste side, og du er kørt til stranden med børnene. Børnenes badedyr bliver nemlig let pustet op med en sky pumpe, så du slipper for at blive blå i hovedet af de mange pust.

Hvilken af de tre luftmadraspumper vælger du at tilføje til campingudstyret? Endvidere har vi også en luftmadras med indbygget pumpe i sortimentet. Find den under luftmadrasser.