Leg på et sjovt børnetæppe

Børnetæpper er farverige, fyldt med fantastiske motiver af kendte figurer eller landskaber, og så er de bløde at lege på. Gå på opdagelse i vores store udvalg af børnetæpper med populære figurer fra blandt andet Disney, Paw Patrol og Peter Plys, eller sjove biltæpper med landskaber, huse og veje. Find dit barns favorit her på siden!

Indret børneværelset med et sjovt børnetæppe

Når du indretter din bolig eller børneværelset med et børnetæppe, får du pynt, leg og komfort på én og samme tid. På føtex.dk finder du et stort udvalg af bløde børnetæpper med plads til sjov leg og fordybelse.

3 gode grunde til at købe et børnetæppe

  • Indret dit barns soveværelse med hans eller hendes yndlingsfigurer

  • Det farverige tæppe er blødt og mindsker risikoen for kolde tæer

  • Det perfekte legetæppe til sjov leg på gulvet

Har du trægulv eller fliser – og leger dit barn ofte på gulvet – er et børnetæppe (næsten) et must. Børnetæppet vil nemlig formindske kulden fra gulvet og give dit barn et sjovt og blødt underlag af lege på.

Et børnetæppe er oplagt som et legetæppe

Vores farverige børnetæpper skaber god stemning i ethvert rum, samtidig med at de inviterer til timevis af leg og læring i fantasifulde omgivelser. Tæppet kan altså både fungere som noget dekorativt og som et legetæppe.

Her på siden finder du sjove legetæpper med landskaber og vejsystemer, som blandt andet kan være med til at lære dit barn mere om trafikken. Legetæpper skaber fantasifulde rammer for dine børn, som kan fordybe sig i motiverne og selv definere legen.

Sådan vælger du det rette børnetæppe

Der er flere ting, du bør være opmærksom på, når du er på udkig efter et børnetæppe til boligen: 

  • Størrelse: Du bør altid måle dit gulvareal op, inden du køber et nyt børnetæppe. På den måde kan du være sikker på, at der er plads til dit nye tæppe til børneværelset.

  • Motiv: Dit barn har formentlig nogle klare meninger om, hvilke figurer og farver der er sejest. Spørg dit barn til råds men husk på, at han eller hun hurtigt kan skifte mening, og at tæppet helst skal kunne bruges i flere år.

Når du har fundet det helt rette legetæppe til dit barn, er det nemt og hurtigt at bestille her på føtex.dk.