Børnetæpper

Børnetæpper er farverige, fyldt med fantastiske motiver og bløde at lege på. Gå på opdagelse i vores store udvalg af børnetæpper med populære figurer fra b.la. Disney, Avengers og Trolls. 

Børnetæpper – skab god stemning på børneværelset!  

Når du indretter din bolig eller dit barns soveværelse med et børnetæppe, får du pynt, leg og komfort på én og samme tid. På føtex.dk finder du et stort udvalg af bløde børnetæpper med plads til leg og fordybelse.
 

3 gode grunde til at købe et børnetæppe

  • Indret dit barns soveværelse med hans eller hendes yndlingsfigurer
  • Det farverige tæppe er blødt og formindsker risikoen for kolde tæer
  • Perfekt til leg på gulvet – beskytter mod sår og mærker ved fald

De farverige børnetæpper skaber god stemning i rummet, samtidig med at de inviterer til timevis af leg og læring i fantasifulde omgivelser. Vælger du en model med vejsystemer, kan børnetæppet f.eks. være med til at lære dit barn mere om trafikken.   

Har du trægulv eller fliser – og leger dit barn ofte på gulvet – er et børnetæppe (næsten) et must. Børnetæppet vil nemlig formindske kulden fra gulvet og give dit barn et blødt underlag af lege på. 
 

Hvilket børnetæppe skal jeg vælge? 

Der er flere ting, du bør være opmærksom på, når du er på udkig efter et børnetæppe til boligen: 

  • Størrelse: Du bør altid måle dit gulvareal op, inden du køber et nyt børnetæppe. På den måde kan du være sikker på, at der er plads til dit nye tæppe til børneværelset.
  • Motiv: Dit barn har formentlig nogle klare meninger om, hvilke figurer og farver der er sejest. Spørg dit barn til råds men husk på, at han eller hun hurtigt kan skifte mening, og at tæppet helst skal kunne bruges i flere år. 

Når du har fundet det rigtig børnetæppe til dit barn, er det nemt og hurtigt at bestille hos føtex.dk. Du har altid 30 dages returret, når du handler hos os. Du kan derfor med fordel købe dine børnemøbler og legetøj hos os!