Børneborde

Børnebordet er et must i ethvert børneværelse. Gå på opdagelse i vores store udvalg af børneborde i flere højder og farver, og find et børnebord, der passer perfekt ind på børneværelset fra populære mærker som Disney og Paw Patrol. 

Børneborde – perfekt til leg og læring

På føtex.dk har vi et stort udvalg af børneborde, der inviterer de mindste til timevis af leg, læring og hyggelige stunder.
 

3 gode grunde til at købe et børnebord

  • Passer perfekt i højden, når der skal males, leges og bygges
  • Mulighed for opbevaring af farver, malebøger, legetøj m.m. 
  • Ingen bekymringer om farlige fald fra høje borde og stole

Børneborde og dertilhørende børnestole er praktiske af flere årsager. Indretter du din stue, dit køkken eller dit barns værelse med et børnebord, får du plads til leg i trygge rammer og fordybelse til at øve i tal og bogstaver eller kigge i bøger. 

Flere af vores børneborde har desuden små skuffer og hylder, hvilket giver dit barn mulighed for at have alle sine yndlingsting og -legeredskaber ved hånden, når der skal leges, males eller bygges med LEGO®.
 

Hvilket børnebord skal jeg vælge? 

Der er stor forskel på vores børnebordes højde, størrelse og design. Du bør derfor være særligt opmærksom på følgende, når du køber et bord til de mindste i familien: 

  • Højde: Der er ikke noget værre end at sidde ved at bord, der er for lavt eller højt. Når du er på udkig efter et børnebord, er det derfor en god idé at tjekke, at der er plads til dit barns ben under bordet, og at bordets højde passer til dit barns højde og stolen. 
  • Farve og motiv: Skal børnebordet stå i stuen, kan du vælge en farve, der passer til resten af boligen. Hvis ikke, kan du gå efter en model med dit barns yndlingsmotiver eller -farve. 

Når du har fundet det børnebord, der passer perfekt til dit barn, er det nemt og enkelt at bestille fra føtex.dk. Du har altid ubegrænset returret, når du handler hos os. Du kan derfor trygt købe dine børnemøbler hos os!