LEGO® Shop

Der findes næppe noget mere dansk end LEGO® klodser. På føtex.dks online shop finder du LEGO® byggesæt fra alle de populære LEGO® serier til skarpe priser. Køb på føtex.dk, og få klassisk legetøj samt samlesæt til dig selv eller børn i alle aldre.

Læs det nye LEGO® katalog

Gå på opdagelse i det nye LEGO® katalog, hvor du kan udforske alle de populære LEGO serier og se alle nyhederne for børn i alle aldre. Slip kreativiteten og legen fri i dag!

Læs LEGO® voksen kataloget

LEGO® er ikke kun for de mindste. Der findes et væld af mere komplicerede byggesæt, der henvender sig til en ældre aldersgruppe med en masse spændende og udfordrende konstruktioner. Find inspiration til dit næste projekt i det nye LEGO katalog for voksne.

Opdag en ny verden med LEGO® City!

Med LEGO® City er der fart over feltet, hvor du kan bygge en hel verden af realistiske og sjove kreationer. Tag på eventyr med LEGO City byggesæt i dag!

LEGO® Friends

Tag med Aliya, Paisley, Leo, Liann, Zac, Olly, Autumn og Nova - dine nye bedste venner - og udforsk Heartlake City, hvor der venter utallige sjove og spændende eventyr. Uanset om du ønsker at opleve en magisk dag i parken eller tage på stranden, har vi et LEGO® Friends legesæt til enhver lejlighed på føtex.dk. Lad dit LEGO® Friends eventyr begynde nu!

Leg godt med LEGO® byggesæt og LEGO® klodser

Siden Ole Kirk Kristiansen grundlagde LEGO Group for over 80 år siden, har visionen altid været den samme: Børn skal inspireres, lege og lære. Dette er grundklodsen for hele LEGO® koncernen, der er en sammensætning af ordene ”leg” og ”godt”, hvor de har skabt et produkt, der har underholdt store og små i timevis i en lang årrække. Det er læring gennem leg.

Der er sket meget, siden Ole opfandt det første trælegetøj, der sidenhen er blevet til de farverige, ikoniske LEGO® klodser, som er elsket og kendt af børn og voksne i alle aldre. Det er blevet til alverdens byggesæt, samlesæt og byggeserier, der inspirerer til leg, kreativitet og læring, hvor man enten kan følge byggevejledningen til punkt og prikke eller skabe kreationer ud fra fantasien.

 

LEGO® - garanti for leg, læring og inspiration

LEGO Group har altid fulgt tidens trends, samtidig med at de selv løbende har udviklet nye, innovative og banebrydende koncepter. Derfor finder du mange byggeserier, der er inspireret af popkultur, film og tegneserier, hvor den gode leg altid er centrum. Det er ikke uden grund, at LEGO Group er en af verdens største legetøjsproducenter og blevet kåret til ”århundredets legetøj” adskillige gange.

Ovenover finder du byggesæt inddelt i aldersgrupper, så du nemt kan finde det samlesæt, der vil udvikle, udfordre samt underholde byggerens kreativitet, motorik og systematiske tankegang. Det er med andre ord nemt for dig at finde en alderssvarende samlesæt – også for de voksne, der bare søger deres næste byggeudfordring.

 

Udforsk de mange LEGO® universer til børn

Hvilken af vores LEGO® æsker skal dit barn bygge næste gang? Overrask dit barn med det LEGO® byggesæt, som de har drømt om, eller start en samling med den serie, som passer bedst til dit barns interesser. Det kan være alt fra biler og superhelte til prinsesser og troldmænd. Vi kan godt forstå, at det er svært at vælge, når der findes så mange universer og koncepter at vælge ud fra.

LEGO® byggesæt er for alvor et af de produkter, som kan få selv de voksne til at sætte sig ned i børnehøjde og være med. Blandt vores populære samleæsker fra LEGO® byggeserierne finder du eksempelvis:

Udover de nævnte serie har vi også mange andre LEGO® serier, der tilbyder den samme form for frihed, læring og sjov. De kategorier tilgår du via indgangen se alle temaer

Uanset hvilken af temaerne du vælger, sikrer du dine børn alletiders underholdning og timevis af kreativ leg i forskellige universer, som de selv skaber med udgangspunkt i klodserne, og hvor du som voksen kan stå på sidelinjen eller være aktiv deltager i byggeriet.

 

LEGO® klodser for voksne legebørn

Selvfølgelig skal de voksne heller ikke snydes, når det kommer til at samle de forskellige LEGO® byggesæt. For selvom mange af LEGO® byggeserier primært henvender sig til børn, er der også mange æsker, der er tiltænkt de byggeglade og voksne legebørn.

Af LEGO® byggesæt til voksne kan vi bl.a. fremhæve serierne:

Byggesættene er ikke nødvendigvis tiltænkt leg, men er mere fokuseret på de komplekse designs og drilske detaljer, der vil være udfordrende og underholdende at samle i flere timer – hvorefter det endelige resultat kan udstilles i stuen eller på kontoret.

 

Find dit næste LEGO® byggesæt hos føtex.dk

Er det de seje rumskibe fra LEGO Star Wars, prinsesserne fra LEGO Princess eller måske køretøjerne og bygningerne fra LEGO biler, du søger? Vi opdaterer løbende vores sortiment, så du kan finde alle bestsellers, nyhederne  lige her.

Gå selv på opdagelse i sortimentet, eller tag børnene med på et kig, så I sammen kan finde LEGO® klodser til det næste store byggeprojekt. Køb dine LEGO® produkter her, og få levering til din bopæl eller til et føtex-varehus i dit nabolag. Vi glæder os til at levere til dig, så du kan glæde ungerne med nyt og spændende legetøj. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.

FAQ - ofte stillede spørgsmål