LEGO® Super Mario

Gå opdagelse i LEGO® Super Mario samlesæt på føtex.dk. Vi har nemlig et bredt udvalg af klodser, der kan være med til at sørge for underholdning på bedste vis. Bestil online og tag på eventyr med Super Mario og de andre sjove figurer.

Få en god start med Super Mario som LEGO® klodser

Har du før leget med Super Mario og hans bror, Luigi? Eller vil du gerne prøve? Så er du det rette sted. På føtex.dk kan du nemlig dykke ned i vores brede udvalg af LEGO® Super Mario. På den måde kan du og dit barn sidde i timevis og fordybe jer i de farverige figurer og konstruktioner.

For at få den bedst mulige start med byggeklodserne bør du vælge et startersæt. Så får du nemlig de fornødne elementer, så du hurtigt kan starte på eventyret. Og med et startersæt kan du også nemt bygge den bane, som du har lyst til. På den måde kan du selv skabe udfordrende forhindringer, som Super Mario skal fuldføre. Et startersæt indeholder desuden også den interaktive Super Mario figur. Den kan give øjeblikkelige svar med hjælp af den indbyggede højtaler og LCD-display.

Er du den heldige ejer af en spillekonsol? Tag en pause fra byggeklodserne, og prøv Super Mario eller andre kendte figurer i dit nye Nintendo Switch-spil.

Udvid din bane med produkter fra føtex.dk

Har Super Mario allerede klaret banen? Så kan du heldigvis finde et udvidelsessæt eller en powerpakke her på siden. På den måde kan familien skabe nye dele på banen og udfordre den lille figur igen.

Vi har flere typer tilbehør til din bane. Du kan blandt andet bygge:

  • Eventyrlige slotte

  • Mystiske jungler

  • Broer og glideplatforme

Der er altså rig mulighed for, at du og dit barn kan udvide den sjove bane, som Super Mario skal fuldføre. Du kan også bruge den sjove app til at se digitale visningsværktøjer, inspirerende tips og en sikker platform, hvor dit barn kan dele sine ideér.

Kan du ikke få nok af LEGO® Super Mario og de andre sjove LEGO produkter? Så kan du finde et væld af klodser og legetøj fra The LEGO Group på føtex.dk til gode priser.