LEGO® Friends

Tag med de gode LEGO® Friends venner – Aliya, Paisley, Leo, Liann, Zac, Olly, Autumn og Nova – på eventyr i Heartlake. Opfind dine egne historier om venskab og hjælp dem med blive gode venner og have det sjovt! 

LEGO® Friends

Forbered dig på timevis af sjov og de skøreste lege sammen med dine nye bedste venner: Aliya, Paisley, Leo, Liann, Zac, Olly, Autumn og Nova, der går på Heartlake internationale skole. Byg din helt egen by i en verden fuld af leg med de flotte LEGO®-sæt fra LEGO Friends-serien. Her kan alting ske, når vennerne gør sig klar til sjov og leg. Se de mange forskellige konstruktionssæt her, og find det næste sæt, der skal være omdrejningspunkt for mange gode lege i fremtiden.

Venner i verdensklasse med LEGO® Friends

LEGO® Friends vennerne er ikke bare gode venner. De har også hver deres personlighed, kvaliteter og interesser– fra madlavning og musik til gaming, tegning og frisk luft. Det gør dem helt unikke og til verdens bedste venner, som kan lære en masse af hinandens forskellige personligheder. 

Ét er sikkert – man keder sig aldrig i selskab med vennerne fra LEGO Friends. Udlev dine egne drømme igennem de eventyr, som LEGO Friends-figurerne oplever, og leg og byg alene eller sammen med dine egne venner i timevis, indtil I er mættet af dagens hygge og indtryk.

Mulighederne er utallige, og med LEGO® Friends er der altid masser af underholdende stunder lige rundt om hjørnet, hvis du tør at udfordre dig selv og tænke kreativt.
 

Køb LEGO® Friends online på føtex.dk

LEGO® Friends er den skønneste serie af LEGO med fokus på venskaber og sjove oplevelser, og det er nemt at relatere til de ting, som vennerne i Heartlake bruger deres fritid på. De enkelte LEGO-sæt i serien kan både bruges alene eller kombineres med hinanden på kryds og tværs for endnu sjovere og mere detaljerede lege. Du kan selvfølgelig også lade LEGO Friends-vennerne hænge ud med figurer fra de øvrige LEGO-sæt her på føtex.dk. Måske møder de en ægte Disney-prinsesse eller tager på tur med Batman i batmobilen? Intet er umuligt, når man er bedste venner!

Du finder alle vores LEGO® Friends-sæt her på siden, hvor du kan bestille dem hjem med hurtig levering til din bopæl eller til dit nærmeste varehus. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.