LEGO® Harry Potter

Tryl dig frem til det spændende troldmandsunivers med vores LEGO® Harry Potter™ byggesæt. Du kan bygge tryllestave, det velkendte Hogwarts, landsbyer og meget mere. Se hele udvalget og træd ind i et magisk univers.

Tag på opdagelse med Hogwarts™-ekspressen

Har du som millioner af trofaste fans læst bøgerne eller set de medrivende film om den unge troldmand, Harry Potter? Hvis det er tilfældet, så vil du ikke blive skuffet over vores udvalg af LEGO® Harry Potter™. Vi har nemlig et væld af ikoniske motiver fra det mystiske Harry Potter univers her på siden.

Stig ombord på Hogwarts™-ekspressen fra Kings Cross Station i London, og find dine yndlingsfigurer fra Harry Potter™ blandt vores LEGO produkter. Takket være det gode udvalg af produkter, så har du rig mulighed for at bygge lige præcis det univers, du har lyst til. Med vores sortiment af LEGO byggesæt kan du blandt andet genskabe:

  • Landsbyer

  • Mystiske skove

  • Detaljerede bygninger

Desuden medfølger der ofte LEGO minifigurer i pakken, så du kan genskabe de ikoniske slag med magisk trolddom. Du kan også vælge at kombinere flere af produkterne, så Harry Potter igen kan stå overfor Voldemort og afgøre slaget en gang for alle.

Udvid samlingen med flere LEGO® byggesæt

Elsker du og dit barn at genskabe historiske, ikoniske motiver og figurer fra film, spil og bøger? Så har vi på føtex.dk også et godt udvalg af LEGO® produkter, der også har fået inspiration fra Hollywood og kendte forfattere.

Du kan for eksempel kaste et blik på vores brede udvalg af LEGO® Star Wars. Her kan du bygge Stormtroopers, Darth Vader eller den majestætiske Tusindårsfalken. Dit barn kan også lade Spider Man svinge sig rundt fra skyskraber til skyskraber med vores udvalg af LEGO® Marvel Super Heroes.

Der er altså sjove LEGO byggesæt for enhver smag på føtex.dk, og du kan bestille det hele her på siden. Find derfor dine foretrukne superhelte, bygninger og minifigurer fra Harry Potter eller andre universer på føtex.dk.