LEGO® City

Velkommen til den underholdende og spændende LEGO® City verden. Byg et kæmpe udvalg af seje, realistiske bygninger og markante fartøjer og tag afsted på spændende eventyr. Udforskning og opdagelse er vigtige dele af oplevelsen i LEGO City.

LEGO® City

I LEGO® City er der fart over feltet – både til vands, til lands og nu også i luften takket være eksempelvis den super cool LEGO City Lufthavn, hvor du kan blive en del af det team, der skal forsøge at få helikoptere og fly godt i luften. Du kan også blive politimand eller sågar indbrudstyv, slukke ildebrande som brandmand eller bare indtage rollen som ganske almindelig borger i LEGO City. Grib mulighederne og dagens udfordringer, og kombiner den alsidige LEGO City-serie med andre af de formidable serier fra danske LEGO.

LEGO® City er tidløst og robust kvalitetslegetøj, der kan holde til at blive brugt på daglig basis. Der findes mange forskellige sæt i serien, og der kommer løbende nye til, så LEGO City kan blive ved med at være udfordrende og sjovt for dine børn og deres små legekammerater. LEGO City er meget intuitivt, og det vil ikke tage børnene mange sekunder at komme godt ind i legen. Det er noget af det helt særlige, som LEGO kan, når det kommer i hænderne på små, kreative hoveder! 

LEGO® City er bedst egnet til børn fra 5 år og opefter, der vil kunne få timevis til at gå med at bygge og lege i det sjove LEGO City-univers.
 

I LEGO® City kan alle være med

LEGO® City er som sagt en meget alsidig LEGO-serie, som både mindre og større børn vil finde spændende. Ligeledes kan serien bruges af både drenge og piger og kombineres med andre LEGO-serier til nye, spændende LEGO-universer. Kun fantasien sætter grænser, og børns fantasi er som bekendt rigtig veludviklet. Måske du som forælder også kan få lov til at være med? Byg en by op fra bunden sammen, og udforsk de forskellige rollelege, som LEGO City indbyder til. Jeres by kan løbende udvides med mere LEGO City, og mulighederne er nærmest uendelige.

Se hele det store sortiment af LEGO® City, og bestil LEGO City hjem i dag på føtex.dk!