LEGO® Architecture

LEGO® Architecture giver dig mulighed for at samle ikoniske bygninger verden over. Om det er et af de berømte bygningsværker eller et af de mere specielle sæt, er helt op til dig. Du kan se udvalget af LEGO Architecture modeller herunder.

LEGO® Architecture – saml dit yndlingsbygningsværk

Drømmer du om at rejse til nogle af verdens smukkeste storbyer og se de fabelagtige skylines, eller er du i gang med at planlægge din næste ferie og et besøg til et af verdens mest ikoniske bygningsværker? Måske har du en stor interesse og passion for konstruktionssæt og arkitektonisk kultur, design og historie? LEGO® Architecture er samlesæt af allerhøjeste kvalitet. Alle modeller fremstår autentiske i forhold til både de enkelte elementer, farver, detaljer og størrelsesforhold.

Med vores udvalg af LEGO® Architecture kan du selv genskabe og udforske dine drømmerejser, uforglemmelige ture eller byen, som engang var dit hjem og udsmykke din stue eller kontor med den smukke arkitektoniske skulptur.
 

Tre grunde til at vælge LEGO® Architecture

  • Stort udvalg af historisk og moderne arkitektur
  • Der er mange timers underholdning og leg
  • Kan samles af både børn, unge og voksne

Køb LEGO® Architecture her i shoppen, hvor vi løbende udvider og opdaterer vores faste sortiment med det allernyeste. For mange er det både hyggen og udfordringen ved at samle modellerne og glæden ved efterfølgende at have en flot skulptur, som er incitamentet til at gå i gang med et projekt.
 

Hvad skal jeg vælge?

Har du svært ved at bestemme dig for en model? Kig dig om her i shoppen, der er rigeligt at vælge imellem. Har du flere favoritter, er der heldigvis mulighed for at gå i gang med flere end én.

London, Paris, New York City, Las Vegas, San Francisco og Shanghai. Trafalgar Square, Frihedsgudinden og Den kinesiske mur. Udvalget af storbyer, bygningsværker og monumenter er bredt. 

Der er et samlesæt til de fleste. Målgruppen er fra 10 år og opad, men det er naturligvis blot vejledende. Samlesættene er dog ikke velegnede til børn under 3 år, da de kan indeholde smådele

Når du har fundet frem til et LEGO® Architecture-sæt, er det nemt at købe online på føtex.dk. Du har som altid ubegrænset returret, hvis du skulle få brug for at bytte eller returnere det.