LEGO® Technic

LEGO® Technic udfordrer hjernen på en sjov og lærerig måde. De avancerede LEGO-projekter er til børn fra ca. 7 år og opefter. Find masser af Technic fra LEGO i udvalget herunder på føtex.dk. 

Udfordrende sjov med Technic fra LEGO®

Brug både hænder og hoved, når de spændende projekter fra LEGO® Technic skal samles. En god offline-aktivitet for børn alene, sammen med venner og søskende eller med forældrene. De forskellige fartøjer og maskiner udfordrer på en sjov måde, der er lærerig og spændende for børn.

LEGO® Technic sæt er en fordybende og berigende byggeoplevelse for både børn og voksne, der vil elske at bygge alt lige fra små køretøjer til eksklusive biler, lastbiler, futuristiske modeller og multifunktionelle kopier af virkelige fartøjer, drevet af LEGO Power Functions motorer. LEGO Technic modeller er utroligt nøjagtige og autentiske i hver enkelt detalje, og mange er udviklet i samarbejde med førende køretøjs- og maskinproducenter. 2 i 1-sættene kan også ombygges til en alternativ model som en del af en dobbelt bygge- og legeoplevelse.
 

Tre gode grunde til at vælge LEGO® Technic:

  • Lærerig og udfordrende for børn fra 7 år
  • Det er sjovt at bygge og lege med selvbyg
  • En god offline-aktivitet for børn og voksne

Det skal være sjovt at lære, og det sørger Technic fra LEGO® for, til børn fra 7 år og opefter. At lege med noget I selv har hygget jer med at bygge, er ekstra værdifuldt for børn, og det er en god offline-aktivitet for børn alene eller sammen med andre børn eller voksne.
 

Hvad gør LEGO® Technic til noget særligt?

Det, der gør Technic fra LEGO® til noget særligt, er udfordringen, læringen og legen. 

  • Udfordringen – børn udfordres, når de skal følge en trinvis manual i byggeprocessen, samtidig med at de skal finde og genkende de enkelte elementer og sætte dem sammen. 
  • Læringen – børn lærer uden at bemærke det, når de bygger med LEGO® Technic. At omforme en 2D tegning til en 3D model er både lærerigt og brugbart, ligesom tålmodighed og detaljeorientering er værdifulde egenskaber i byggeprocessen. 
  • Legen – LEGO® er kort for Leg Godt, og det er en vigtig del af LEGO Technic. Ikke alene er selve byggeprocessen sjov, der er også både sjov og udfordringer i den efterfølgende leg. Flyt ting inde eller ude med den store gravemaskine, eller lav konkurrencer og vilde biljagter med hurtige biler.  

Gå på opdagelse blandt de mange spændende LEGO® Technic-kasser i vores store online udvalg herover på føtex.dk. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.