Magnet-legetøj

Søger du efter spændende legetøj, der er både underholdende og udfordrende? Så skulle du tage et nærmere kig på noget af alt det fantastiske magnet-legetøj, som vi har på føtex.dk. Du kan se det store udvalg herunder.

Magnetlegetøj – leg og læring

Magnetlegetøj har i mange år været brugt flittigt til undervisningsbrug, men er nu også rykket ind på legtøjshylderne i mange børneværelser. Glem alt om skole og kedelige opgaver. Magnetlegetøj er i dag alt andet - nemlig både sjovt og inspirerende. Lad dit barn bruge det til at udvikle egne konstruktioner, lege og historier, præcis som det har lyst til.

Tre grunde til at vælge magnet-legetøj

  • Kan bruges af børn i alle aldre fra 3+

  • Pædagogisk geometrisk legetøj med mange muligheder for kreative lege

  • Stimulerer kreativitet, fantasi og koncentrationsevne


På føtex.dk finder du konstruktionslegetøj til børn i alle aldre. Hvad enten du er på udkig efter et begyndersæt eller et mere avanceret sæt, har vi det i vores store udvalg. Vi fører udelukkende magnet-legetøj fra kvalitetsmærker som Magformers, og du er derfor garanteret høj kvalitet og CE-godkendte produkter.

Intelligent og udfordrende legetøj

Magnetlegetøj er designet til at blive brugt af børn, der er vilde med at bygge, samle og konstruere. Uanset, hvilket sæt du vælger, vil det kunne holde til at blive håndteret af barnehænder. De magnetiske dele findes i mange geometriske former og flotte farver, der virker indbydende på de fleste børn. Lad dit barn sammensætte dem på kryds og tværs og skabe sit helt eget univers, eller lad det finde inspiration i den medfølgende brugsanvisning.

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Hvis du ikke har købt konstruktionslegetøj før, er det eneste, som du bør sikre dig, at det matcher dit barn i forhold til alders-/udviklingstrin. Derved undgår du at skyde over eller under målet og risikere, at dit barn føler sig presset eller keder sig bravt. Resultatet bliver i mange tilfælde så, at magnetlegetøjet bliver skubbet til side og står ubrugt hen.

Tjek alderstrin under ”specifikationer”. Selv om de er vejledende, er de en god rettesnor. Børn udvikler sig forskelligt, og i sidste ende er det dig, der kender dit barn og dets behov bedst. Det skal du naturligvis handle ud fra.

Køb magnet-legetøj til børn på føtex.dk

Har du fundet noget konstruktionslegetøj - måske et byggesæt eller nogle byggeklodser - som du er sikker på vil vække begejstring? Så bestiller du det nemt og bekvemt online på føtex.dk. Skulle du have brug for at bytte eller returnere et produkt, klarer vi også det. Du har som altid ubegrænset returret.