Byggesæt

Med vores byggesæt er dit barn sikre mange timers leg, hvor det får mulighed for at udfolde sig og bruge sin fantasi. Vi fører et stort udvalg fra førende producenter, så dit barn får den absolut bedste kvalitet.

Byggesæt til børn – leg og læring i ét

Et byggesæt er fantastisk på mange måder. Ud over at det er både hyggeligt og underholdende at sidde og lege med byggedelene, er det også med til at stimulere og understøtte barnets kreativitet, fantasi, finmotorik, koncentrationsevne og sociale kompetencer. Så er det sådan set underordnet om barnet er tre eller tolv år – alle kan være med.

Tre grunde til at købe et byggesæt

  • Kan fås i mange varianter, alderstrin og sværhedsgrader

  • Spændende og underholdende – lærende og udviklende

  • Perfekt til både alene-leg og hyggeligt samvær med andre

Kombinér eventuelt det nye byggesæt med et af vores flotte børnetæpper, så barnet kan sidde lunt og godt på gulvet og bygge. Tæpperne findes i flere smarte design med blandt andet veje og huse, og er derfor oplagte som base for kreative lege og fantasifulde historier.

Byggesæt, samlesæt og konstruktionssæt

Kært barn har som bekendt mange navne og betegnelser. Uanset, hvad du kalder det, så får du legetøj, som de fleste piger og drenge vil blive fascineret af. Det skyldes, at børn generelt godt kan lide at udfolde sig kreativt, når kvaliteten er i orden. Vi har sæt/serier fra førende producenter som The LEGO Group og Playmobil, så her får du og dit barn noget af det allerbedste.

Hvad er byggelegetøj?

Byggelegetøj og byggesæt er en samlet betegnelse for legetøj, som i daglig tale ofte omtales som Lego, Duplo og Playmobil. Det er også blot legetøj, som børnene kan bygge og konstruere ting og sager med og behøves altså ikke være fra store producenter. Byggesæt er samlede pakker, hvor du og dit barn får alt, hvad I skal bruge til mange timers leg. 

Det bør du overveje inden køb af byggelegetøj

Har du svært ved at vælge mellem de mange byggesæt? Her er et par punkter, som kan være gode at have i tankerne, inden du bestemmer dig for et.

  • Alder: Der er forskel på, i hvilket tempo børn udvikler sig. Derfor skal det alderstrin, som du finder under ”specifikationer” udelukkende opfattes som vejledende. Det er dig, der kender dit barn bedst, så vælg ud fra dette. Så skyder du sjældent hverken over eller under mål.

  • Interesse: Dit barns lyst til at gå i gang med et byggesæt udspringer ofte af dets nysgerrighed. Har det en speciel interesse, er det en god idé at finde et sæt, der på en eller anden måde relaterer til denne.

  • Pris: Vi har altid et stort udvalg af byggesæt i flere forskellige prisklasser. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.

Køb et byggesæt på føtex.dk

Overrask dit barn med et spændende byggesæt, byggeklodser eller noget andet konstruktionslegetøj. Bestiller du online på føtex.dk får du som altid ubegrænset returret.