Børnestole

Der findes efterhånden børnestole i alle størrelser og farver. Gå på opdagelse i vores store udvalg af dekorative og praktiske børnestole fra populære mærker som room og Ingenuity. 

Børnestol – en komfortabel og sikker stol til de mindste! 

En børnestol skal være komfortabel at sidde i, let at flytte på og invitere til timevis af kreativitet, te-selskab og tegnestunder. Børnestolene med motiver fra populære mærker, som Disney, giver liv i rummet og passer perfekt i højden og bredden til deres matchende børneborde

På føtex.dk finder du et stort udvalg af børnestole i flotte farver og motiver til drenge og piger. 
 

3 gode grunde til at købe en børnestol

  • Undgå farlige fald fra høje voksenstole 
  • Maksimal komfort for de mindste i familien 
  • Passer perfekt til børneværelsesindretningen

For maksimal sikkerhed og komfort er det en rigtig god idé at investere i en baby- eller børnestol til de mindste i familien. Når du køber en børnestol, minimerer du risikoen for farlige fald, samtidig med at du giver dit barn mulighed for selv at komme op og ned fra stolen, når han eller hun vil lege eller spise.
 

Hvilken børnestol skal jeg vælge?

Når du vil købe en børnestol, er der flere ting, du bør være opmærksom på: 

  • Størrelse: Der er stor forskel på, hvor høje og brede vores børnestole er. Vælg en stol, der passer til dit barns og børnebordets højde.  
  • Farve: Overvej blandt andet, om du ønsker en flot og smagfuld børnestol, der kan stå i stuen, eller om børnestolen skal blive på børneværelset og matche de resterende børnemøbler i vilde farver.
  • Komfort: Børnestolens komfort kommer i høj grad an på, hvordan den skal bruges. Skal der tegnes og males, er en træstol et hit. Skal børnestolen stå foran fjernsynet, er det oplagt at gå efter en blød lænestol eller sækkestol

Når du har fundet en børnestol, der passer perfekt til dit barn, er det supernemt at bestille den på føtex.dk. Du har ubegrænset returret, når du handler hos os!