Børnelamper

Trænger børneværelset til en opgradering? På føtex.dk finder du et stort udvalg af farverige og sjove børnelamper, der passer ind på ethvert børneværelse. Du kan finde loftlamper, bordlamper og lyskæder i minimalistisk design eller med kendte motiver fra bl.a. Disney.

Børnelamper med børnevenlige motiver

Selvfølgelig skal dit barn have børnelamper på sit værelse. Børnelamper findes i mange modeller og med en masse kendte motiver, blandt andet med motiver fra de mest populære Disney-film, såvel som søde dyr, biler og andre kreative motiver.  Find børnelamper der kan det hele på føtex.dk. Foruden at være funktionsdygtige og give et godt lys, så kan mange af vores børnelamper også dekorerer og skabe glæde på børneværelset og for dit barn. Vi har et stort udvalg af farverige og sjove børnelamper med fine motiver og forme. Du kan blandt andet finde lamper med kendte motiver fra bl.a. Disney.

 

Tre gode grunde til at købe børnelamper

  • En børnelampe kan motivere dit barn til at læse flere bøger
  • Hvis dit barn er bange for mørke, kan en børnelampe give tryghed
  • Børnelamper kan være en hyggelig tilføjelse til børneværelsets indretning

Når du skal indrette dit barns værelse, så er børnelamper en vigtig del af indretningen. Du kan få både loftslamper og væglamper til børn, ligesom vi også har bordlamper og andre spændende lamper til børneværelset. 
 

Sådan vælger du børnelamper

Det er en god idé at købe flere børnelamper til børneværelset, da de alle har forskellige formål: 

  • Loftslampe: En loftslampe er god til at give lys i hele børneværelset. Nogle lamper kan monteres både på væggen og på loftet.
  • Væglampe: En væglampe er perfekt til at placere ved siden af børnesengen. Den kan inspirere dit barn til at læse mere eller give tryghed, hvis dit barn er mørkeræd, og lyset ikke er for skarpt.
  • Bordlampe: En bordlampe kan skabe hygge, eller den kan stå på skrivebordet, hvor der skal være lys til at lave lektier, tegne, male og andre sysler. 
  • Strømkilde: Skal lampen kunne flyttes rundt eller tages med, så er det en god idé at vælge en lampe, der virker ved hjælp af batterier, så det ikke er nødvendigt med en stikkontakt i nærheden.
  • Design: Selvfølgelig er designet også vigtigt for barnet. Vælg en lampe, som du ved vil tale til dit barns fantasi og smag.


Lad dig selv inspirere af alle de forskellige børnelamper og køb den her blandt det store udvalg. Uanset type og stil, så har vi børnelampen, der passer til dig og dit barns behov. Vi har masser af ting til børneværelset til fantastiske priser.

Find pærer, der passer til din lampe her.