Belysning

På føtex.dk finder du et stort udvalg af lamper til ethvert behov. Med mange designs og stilarter har vi helt sikkert noget, der passer ind i din indretning. Vi har alle typer lamper; fra udendørslamper til lysekroner og bordlamper, uanset hvilke rum, du mangler belysning til.

Smart lysstyring med Philips Hue

Forbind lyset i dit hjem og skab den helt rette stemning med Philips Hue. Med det trådløse belysningssystem kan du nemt ændre atmosfæren i hjemmet alt efter stemning. Find smart trådløs betjenning og et væld af forskellige farver. 

Smart belysning – sådan får du lysstyring i hjemmet

I guiden her vil vi komme mere ind på, hvad smart belysning er, og hvordan du får inkorporeret lysstyring i dit hjem, uanset hvilken producent du vælger at gå med.

Vælg den rette belysning til soveværelset

Ønsker du de optimale lysforhold i dit soveværelset? Så læs guiden her, og bliv klogere på dine muligheder, når det kommer til belysning i soveværelset. 

Belysning - Skab den rette stemning i hjemmet

Den rette lampe kan være en vigtig sidste detalje i at skabe et hjem, der oser af personlighed og en hyggelig atmosfære. Uanset om du er til en klassisk eller farverig, minimalistisk eller en mere flamboyant stil, har du gode chancer for at vælge lige det design af lamper, der passer bedst til din stil. På føtex.dk kan du opdage inspirerende belysning til din bolig:

  • Skab den rette atmosfære i hjemmet
  • Belysning til et hvert rum og behov
  • Indendørs og udendørs belysning
     

Den gode belysning er ikke begrænset til dit hjems fire vægge. Med vores udvalg af udendørslamper kan du skabe hyggelige omgivelser på terrassen eller i haven på en varm sommeraften. Til vintersæsonen og til juletid, kan du pynte op med flotte lyskæder, der bidrager til at skabe den rette glædelige julestemning. Gør dit hjem endnu mere indbydende, både indendørs og udendørs, med en smart lampe i høj kvalitet fra føtex.dk.
 

Lamper til alle af hjemmets rum

På føtex.dk kan du vælge blandt lamper for hele familien, der kan hjælpe med at lyse hver en krog op. Uanset om det er eventyrlige børnelamper i skønne faconer, bordlamper til hjemmekontoret eller en indbydende pendellampe til at hænge over spisebordet eller køkkenbordet, har vi helt sikkert lamper for enhver. Vi har lamper af høj kvalitet til gode priser. Vi bestræber os altid på at være med på de nyeste tendenser både i forhold til design og funktion.

Du finder både funktionelle og dekorative lamper i vores sortiment på føtex.dk. Vi har lamper i mange forskellige designs, så uanset om det er minimalistisk, moderne, romantisk, rå, farverig eller anden stil du fører i dit hjem, så kan du finde inspiration og lamper til hjemmet på føtex.dk.

Måske du leder efter en minimalistisk pendel til at hænge over spisebordet, eller måske en eventyrlig lampe til børneværelset. Uanset behov eller stil, så har vi lampen, der passer til dig og dit hjem.

Du finder desuden forskellige brands blandt lamperne. Besøg f.eks vores eget Salling brand, hvor du finder en masse spændende designs til gode priser.

Mangler du desuden en ny pære til dine lamper, finder du også et bredt online udvalg lige her. På føtex.dk kan du blandt andet vælge energibesparende LED-pærer, lysstofrør eller hyggelige og varme dekorationspærer til den afslappede atmosfære. Du kan dermed skabe de helt rette rammer derhjemme med moderne lamper og effektive pærer efter dit ønske.