Lys op med en dekorationspære

Dekorationspærer lyser ikke bare flot op. De ser også godt ud. Her på siden finder du vores udvalg af dekorationspærer, hvor du ofte kan se de smukke glødetråde inde i pæren, hvilket giver en rigtig hyggelig stemning i hjemmets rum.

Dekorationspærer skaber unikt lys

Mangler du et nyt lyspunkt i dit hjem? Med vores billige og flotte dekorationspærer fra føtex.dk har du mulighed for at dekorere og pynte dit hjem på magisk vis. I stedet for at gemme dine pærer bag en lampeskærm, så er dekorationspærer designet til at blive vist frem. Med vores spændende udvalg får du fordele som:

  • Hyggelig og dæmpet belysning til ethvert rum
  • Energivenlige LED-pærer
  • Et væld af muligheder for at skabe et unikt lys
  • Undgå at lyset skærer i dine øjne, når du tænder det


Vores dekorationspærer er som oftest gennemsigtige eller har et specielt design, der gør dem ideelle til brug i åbne lamper. Ligeledes er en lav lysstyrke eller dæmpbar funktion med til, at du skruer ned for elregningen. Uden at gå på kompromis med det pæne design. Hæng dine dekorationslamper op, som de er, eller tilføj en matchende pendel lampe, der komplimenterer dit lys.
 

Hvor er en dekorationspære er bedst?

De mange smukke valgmuligheder kan gøre det vanskeligt at vælge. For hvad passer bedst til dit hjem? Svaret afhænger blandt andet af din stil og dine nuværende lamper. Med en dekorationspære er du altid sikret flot, hyggeligt lys i en varmere nuance. Gå derfor efter at placere dem et sted, hvor skarpt lys ikke er nødvendigt.

Brug for eksempel dine pærer som bordlamper eller gulvlamper. Hvis du har en retrolampe, pynter det at sætte en dekorationspære i, da du bevarer vintage-looket på lampen. Vælg farven på pæren efter, hvilken skærm der er på lampen.

Hvis du forelsker dig i en dekorationspære, men ikke har en lampe at hænge den i, kan du også nemt lave din egen. På føtex.dk har vi et bredt udvalg af tilbehør til belysning. Find alt fra fatninger, stikdåser og afbryder.