Gulvlamper

Gulvlamper skaber en hyggelig belysning og indretning i dit hjem. Her på siden har vi samlet skønne gulvlamper i forskellige modeller og prisklasser, der med inspiration fra de kendte designere følger tidens boligindretningstrends. 

Gulvlampe - Til det hyggelige hjørne i boligen

Gulvlamper er for mange et oplagt valg til flot og hyggelig belysning af hjørnet i dagligstuen. Skru op for den gode stemning og ned på lysstyrken med en smart gulvlampe. På føtex.dk har du gode muligheder for at vælge en gulvlampe, der falder lige i din smag. Vi har et stort udvalg af gulvlamper, der passer rigtig godt ind i det moderne danske hjem. Hos os får du blandt andet:
 

  • Fleksibel belysning
  • LED gulvlampe
  • Stilrene designs


Blandt vores gulvlamper kan du desuden finde lamper med flere lyskilder. Her kan du selv bestemme, om du har brug for afdæmpet og hyggeligt lys eller mere skarpt læselys til at kunne se alt det vigtige. Dermed kan du læse den seneste krimihistorie i din yndlingsbogserie eller få smarte tips og gode fortællinger fra dit favoritmagasin, mens du sidder i sofaen eller lænestolen.
 

føtex.dk - Alt til belysning i dit hjem

Gulvlamper kan dække forskellige behov. Måske du mangler en gulvlampe, der skal skal fungere som belysning i læsehjørnet, hvor dens funktion er at sikre, at du får det skarpt og godt læselys. Du kan også mangle en gulvlampe, fordi du har en tom plads i hjørnet af stuen, som du gerne vil udfylde med noget dekorativt. En af lampens vigtige funktioner her er, at den skal være flot og dekorativ, uanset om den er tændt eller slukket. Din gulvlampe kan også tage flere former. Vil du for eksempel have en stor lampeskærm eller en trefod variant? Om du er til simpelt design og klassiske farver, eller om du kunne tænke dig en mere farverig og ekstravagant lampe, har vi måske den rigtige gulvlampe til dit hjem. Find din foretrukne farve blandt vores populære varianter og køb online i dag til skarpe priser.

Og vi har naturligvis mange andre indendørslamper til hjemmet. På føtex.dk finder du nemlig flere gode muligheder for at skabe den rette stemning i rummet med lamper og belysning. Har du for eksempel ikke plads til at krybe en pæn gulvlampe ind i hjørnet ved sofaen i stuen? Så kan du eventuelt overveje en af vores mange væglamper.

Find din nye smarte gulvlampe online på føtex.dk.