Gode pærer og elpærer til lamper

LED-pærer, halogenpærer, specialpærer eller sparepærer. Uanset hvilken type af pærer du mangler til dine lamper, har vi et stort udvalg til ethvert behov. Vi har pærer til alle former for lamper og kan derfor hjælpe dig med den helt rigtige belysning. Se sortiment herunder.

Hvilke elpærer skal jeg vælge?

Med et væld af elpærer at vælge imellem kan du nemt tænke “Hvilken elpære skal jeg vælge?”. Skal den for eksempel lyse skrivebordet op, savner du dæmpet lys ved sofaen, eller er det måske på badeværelset, der mangler pærer? Vælg ud fra dit behov og din lampe. Det er nemlig vigtigt, at begge dele passer sammen. På føtex.dk har vi alt fra:
 

Kig både efter sokkeltype og dimensioner. Så er du sikker på, at pæren passer til din lampe. Mange af vores pærer kan du desuden dæmpe - nogle endda med din smartphone eller via din stemme. Tænk også på lysets farve. Varmt lys er det bedste til at slappe af i. En kelvin grad på 4.000-4.500 er det mest optimale at arbejde i.
 

Find mere belysning på føtex.dk

Derudover har vi på føtex.dk også belysning til udendørs lamper. Når du kommer hjem, og det er blevet mørkt, er det for eksempel rart med væglamper, der lyser op. Med vores havelamper kan du blive ude, selv når solen er gået ned.

Har du behov for en funktionel sensor, en stikdåse til flere ledninger eller lignende? Se vores store udvalg af elartikler. Du kan for eksempel købe et tænd/sluk-ur til udendørs brug. Et rigtig godt valg, hvis du vil have, at julelyset skal slukke af sig selv om aftenen og tænde igen dagen efter.

Siden 1960 har vi været synonym for den gode indkøbsoplevelse. Sådan skal det også være på føtex.dk. Her er varekvalitet aldrig udsolgt. For dig betyder det et sted, du trygt kan bestille dine elpærer og andre produkter. føtex - vi er 100% dansk ejet.