G4

Med en G4 pære, der passer til de fleste lamper, får du et rigtig godt lys til alle rum. Find dine G4 pærer her på føtex.dk, hvor du altid kan finde lige den lyspære, som du skal bruge til din lampe.

Hvorfor skifte til en G4 pære?

Med en G4 pære får du højt lysudbytte, bedre farver end traditionelle lyskilder og lavere energiniveau end en standard glødepære. Det er blot nogle af de fordele, du kan se frem til. Kig vores flotte sortiment igennem. Når du bestiller, får du blandt andet:
 

  • Imponerende strålende lys til de fleste lamper
  • Mulighed for at dæmpe og skrue op for lysstyrken
  • Erstatning af den traditionelle glødepære derhjemme
     

På føtex.dk har vi forskellige lamper, du som kan sætte din G4 pære i. Skal det være den romantiske lysekrone? Eller foretrækker du et minimalistisk design blandt en af vores andre indendørslamper? Find inspiration til hjemmet og din G4 pære. Så kan du glæde dig til at få det bedste lys i familiens hjem.
 

Sådan kan du bruge dine G4 pærer

Når du køber halogenpærer med G4 fatning, får du de mindste pærer, og de fylder ikke særlig meget. Derfor fungerer de rigtig godt som lamper over spisebordet eller som spot over køkkenbordet, hvor selve pæren ikke er synlig. 

Skal du erstatte halogenpæren i en lampe, der kan dæmpes, anbefaler vi, at du dobbelttjekker din nye G4 pære. Det er nemlig ikke alle af disse, der kan dæmpes. Det fremgår tydeligt i vores udvalg. Tryk dig ind på det enkelte produkt, og læs beskrivelsen.

Står du derfor og mangler både lampe, pære og fatninger, er det bare om at slå til. Se alle vores kategorier inden for belysning her.