G9

Leder du efter G9 pærer? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden kan du finde vores udvalg af G9 halogenpærer, der passer til langt de fleste lamper. G9 pærer giver dig et flot lys, uanset hvor i hjemmet du bruger dem.

Find G9 LED-pære og til halogen

Ved du, hvad der kendetegner en G9 pære? Det fortæller noget om type af lampesokkel. I dette tilfælde en lampesokkel, hvor der er 9 mm mellem stifterne. Derudover bliver lyset sendt ud til alle sider. Et godt valg til dig, der søger behagelig belysning i stuen, køkkenet og værelser. Her får du et imponerende lys i forhold til den lille størrelse.

På føtex.dk har vi et spændende udvalg til dig. Glæd dig til fordele som:

  • Køb af både G9 LED-pære og til halogenlamper
  • Mulighed for at dæmpe til afslappet belysning
  • Brug din G9 pære alene eller med flere lyskilder

 

På føtex.dk har vi mange forskellige slags pærer til ethvert behov. Søger du udelukkende en G9 LED-pære, belysning til spot eller måske endda specialpærer? Det hele finder du i vores sortiment.
 

G9 LED-pære er dit grønne lyspunkt

Du kan installere din G9 LED-pære mange steder i familiens hjem. Du kan selvfølgelig bruge den alene og stikke i for eksempel en væglampe eller en loftspot. Dog fungerer de endnu bedre med andre af samme slags lyskilder.

Skal din pære tænde straks? Når du for eksempel skal ud på badeværelset eller kommer hjem til entreen, er det rart, at du får lys med det samme. Her er vores LED-pærer værd at anbefale. Har du lyset tændt i lang tid, giver LED-pærer dig også økonomiske fordele.

Nogle af vores LED-pærer kan du desuden dæmpe, så du får det rette lys til stemningen. Skal du kunne se pæren igennem lampen, eller skal den hænge for sig selv uden en lampeskærm? Så anbefaler vi en af vores mange dekorationspærer