Dekorative lyskæder & lysnet

Her på siden har vi samlet et udvalg af smarte og billige lyskæder og lysnet til både indendørs og udendørs brug, der vil dekorere dit hjem eller give en hyggelig belysning på altanen, terrassen eller som pynt på træer og buske i haven.

Pynt dit hjem op med eventyrlig lyskæde

Find et spændende udvalg af små og store lyskæder. På føtex.dk har vi LED lysbånd med søde figurer og flotte lysnet for enhver smag. Måske mangler du den smukke lyskæde til foran huset, når julen nærmer sig? Eller skal afdæmpede lyskæder pryde teenageværelset? Med vores udvalg til inde- og udendørs brug er det nemt at pynte op med lys:
 

  • Lyset skaber et magisk skær både ude og inde
  • Du kan vælge smukt, hvidt eller multifarvet lys
  • Flere slags længder og søde figurer samt mønstre
  • En LED lyskæde er energibesparende


Dekorativ belysning behøver ikke fylde eller koste meget. I stedet er det ofte prikken over i’et i boligindretningen. Har du lyst til at gøre indkørslen mere indbydende? Se vores udendørslamper. Her har vi en masse godt i vente til dig. Vælg alt fra klassiske væglamper og bedlampe.
 

LED lyskæde eller med batteri?

Når du bestiller din nye lyskæde på føtex.dk, er der flere valgmuligheder. For at du bliver mest mulig tilfreds, bør du gøre dig nogle overvejelser, inden du trykker “Køb”. Har du for eksempel målt efter, om lyskæden er lang nok? Og skal det være LED lyskæde eller med batteri?

I dag kan du købe mange slags LED lyskæder, som giver et flot og varmt hvidt lys. Den åbenlyse fordel ved LED lyskæder er, at du typisk sparer op til 90 procent sammenlignet med almindelige glødepærer. Samtidig er holdbarheden på mellem 15.000 og 30.000 timer.

Vælger du en batteridrevet lyskæde, undgår du trælse kabler og forlængerledninger. Skal dine lyskæder være udendørs? Gå efter at placere dem på steder, hvor de ikke blinker eller lyser skarpt ind hos andre. Køb gerne flere, så du har nok lys til alle planter og træer. Se resten af vores belysning her.