LED bånd

Trænger dit soveværelse, stue eller andre stedet i dit hjem til lidt ekstra hyggelig belysning? Så kan du med fordel overveje LED-strips. Her på siden kan du se vores sortiment af LED-bånd med hvid eller multifarvet lys. Vælg den løsning, der tiltaler dig mest, og oplev forskellen derhjemme.

Pift dit hjem op med smarte LED-strips

Som belysning rundt om et maleri. Til at tilføje ekstra lys i et mørkt hjørne. Eller til at sætte dit personlige præg på din reol. Der er mange gode grunde til at lege med de mange muligheder, LED-strips kan tilbyde dig. De smarte lysbånd kan nemlig både være ideelle til brug på en teenagers værelse, der gerne vil lege med lys i sjove farve. Men de kan lige så vel være oplagte løsninger for dig, der gerne vil have lidt ekstra belysning derhjemme. 

LED-bånd kan fås i forskellige længder, og dermed kan du nemt finde en type, der eksempelvis kan bruges langs loftet på børneværelset. Og hvis du vælger et LED-strip med farveskift, er der i den grad lagt op til et tilfreds barn. Samtidig kan de sjove farver være et godt valg, hvis du skal have pyntet op til fest derhjemme, og du trænger til lidt ekstra oppyntning. 

Sådan indretter du LED-bånd lyse dit hjem op 

Lidt ekstra lys kan faktisk være en god løsning flere steder i dit hjem, end du måske lige havde overvejet. Blandt andet kan du sætte LED-strips op under dine trappetrin, så din trappe er bedre oplyst. Det kan være en fordel, hvis du måske skal op og ned af trapperne om natten, hvor der er ekstra mørkt. Du kan også overveje, om du har behov for lidt ekstra lys rundt om spejlet.

Et andet populært sted at benytte LED-lys er bag ved dit fjernsyn. Det kan hæve din oplevelse, når du ser film eller serier, til helt nye niveauer. Samtidig kan det sørge for, at din stue bliver knapt så mørk, mens du ser TV. Så hvis du leder efter en nem måde at pifte dit hjem lidt op på, kan du altså med fordel overveje LED-bånd.